30. Novembris 2016 12:19
Jaunumi
2. decembrī tiešraidē ikgadējā konference par civilprocesa aktualitātēm

Ik gadu Tieslietu ministrija rīko konferenci par aktuālajiem Civilprocesa jautājumiem, kas pulcē tiesību zinātniekus, praktiķus un civiltiesību jomas entuziastus. Konferences mērķis ir sniegt ieskatu aktuālajos civilprocesa problēmjautājumos un rast jaunas idejas civilprocesa efektivizēšanai. 

Šīgada konference "Aktuālie civilprocesa problēmjautājumi" notiks 2. decembrī plkst. 9.35, un to būs iespējams vērot tiešraidē Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes mājaslapā.

Konferenci atklās un ieskatu jaunākajos un topošajos Civilprocesa likuma grozījumos sniegs Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietniece tiesību politikas jautājumos Laila Medina. Pašmāju problēmjautājumus un to iespējamajos risinājumus atklās un savā pieredzē dalīsies Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes mācībspēki, tiesneši, advokāti un citi jomas pārstāvji, kuru ikdienas darbs ir saistīts ar Civilprocesa likuma jautājumiem.

Savukārt ar lekciju par Eiropas Tiesību institūta un UNIDROIT projektu “Vienotie civilprocesa principi Eiropā” uzstāsies Eiropas Tiesību institūta pārstāvis, Zagrebas Universitātes profesors Alans Uzelacs (Alan Uzelac). Konferences noslēguma vārdus teiks Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētājs Gaidis Bērziņš.

Šīgada konference tiek rīkota sadarbībā ar Tiesu administrāciju un Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti Eiropas Sociālā fonda projektā "Justīcija attīstībai".

Konferences darba kārtība

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties