6. Decembris 2016 12:19
Jaunumi
KP priekšsēdētāja iekļauta elites sieviešu – pasaules vadošo konkurences tiesību profesionāļu sarakstā

Konkurences padomes priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama iekļauta starptautiskā izdevuma Global Competition Review (GCR) veidotajā sarakstā Women in Antitrust 2016, tādējādi ierindojoties starp ievērojamākajām pasaules sievietēm, kas darbojas konkurences tiesību aizsardzības un piemērošanas jomā.

GCR piektajā Women in Antitrust 2016 izdevumā iekļautas 150 sievietes pasaulē, kuru darbs saistīts ar konkurences tiesībām un kas “devušas ievērojamu ieguldījumu vienmēr mainīgajā, aizvien vairāk globalizētajā konkurences ainavā”. 26 no tām ir no konkurences uzraudzības iestādēm, pārējās pārstāv akadēmisko vidi, ekonomikas nozari, advokātu birojus, tiesas u.tml.

S. Ābrama intervijā Women in Antitrust 2016 norāda: “Es strādāju iestādē, kurā vairāk nekā 70 % darbinieku ir sievietes. Šī augstā nominācija ir atzinība ne tikai man, bet arī manām kolēģēm Konkurences padomē, tādējādi apliecinot mūsu kopīgā snieguma nozīmīgumu.”

GCR izdevumā Women in Antitrust 2016 iekļauto konkurences jomas pārstāvju profilos apkopota informācija par katru nominanti un viņas aizraušanos gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē.

Saite uz Global Competition Review Women in Antitrust 2016

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties