28. Marts 2017 12:20
Studenta Vārds
1. aprīlī – Atvērto durvju diena Latvijas Universitātē

Sestdien, 1. aprīlī, no plkst. 12.00 Latvijas Universitātes (LU) Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā (Jelgavas iela 1) notiks LU Atvērto durvju diena. Tajā uz jauniešu interesējošajiem jautājumiem par studiju iespējām atbildēs visu 13 fakultāšu vadības pārstāvji, pasniedzēji, studenti un absolventi.

Atvērto durvju dienā nākamajiem studentiem būs iespēja uzzināt par daudzveidīgajām studiju iespējām Latvijas Universitātē, uzzināt to, kā LU iegūtā augstākā izglītība veicinās jūsu karjeras izaugsmi, uzzināt par jaunajām tendencēm fakultāšu pārstāvētājās nozarēs, kā arī varēsit uzdot konkrētus un praktiskus jautājumus studentiem un iegūt uzticamas atbildes.

Vairākās mūsdienīgā Dabaszinātņu akadēmiskā centra auditorijās varēsit klausīties interesantos fakultāšu pārstāvju stāstos, cik vērtīgas ir zināšanas, kuras var iegūt, studējot Latvijas Universitātē. Piemēram, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes jaunā zinātniece Vaira Obuka izklāstīs ideju par līmes ražošanu, kas iegūta pamatā no sapropeļa, Fizikas un matemātikas fakultātes profesore Gunta Krūmiņa runās par viedajām ierīcēm un to ietekmi uz redzi, bet Teoloģijas fakultātes studente Ineta Lansdovne sniegs ieskatu par kristīgās misijas darbu, kā arī būs vēl daudzi citi vērtīgi stāsti un dalīšanās ar pieredzē.

Būs arī lieliska iespēja doties aizraujošā ekskursijā pa modernāko studiju vidi Baltijā – Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmisko centru, kā arī dzirdēt par turpmākajiem plāniem Akadēmiskā centra attīstībā, kļūstot vismūsdienīgāko studiju un zinātnes centru visā Ziemeļeiropā. Attīstības pamatideja ir veidot vienotu, modernu un atvērtu studiju un zinātnes vidi, kas uzlabos dažādu zinātņu nozaru sadarbību un veicinās jaunu starpnozaru studiju programmu veidošanu.

LU Atvērto durvju dienā varēsit noklausīties trīs tematiskas uzstāšanās:

  • 2020. gada zināšanu un prasmju TOP 10 – par nākotnes pieprasītākajām zināšanām un prasmēm un to, kā LU vīzija par studijām atbalsta pasaules darba tirgus attīstību un pārmaiņas;
  • Ko spēj LU pasniedzējs? - uzzināt par Latvijas Universitātes cilvēkiem, kas ir pasaulē slaveni izgudrotāji, pētnieki un personības, kā arī dzirdēt par viņu sasniegumiem;
  • Ko pagājušā gadsimta students spētu LU 2017. gadā – par Universitātes sniegtajām iespējām studentiem: stipendijām, sporta aktīvitātēm ārpus studijām un piepildīto Universitātes kultūras dzīvi.

Par Atvērto durvju dienas pozitīvo noskaņu rūpēsies Latvijas Universitātes Radio “NABA”.

Nāc, ielūkojies nākotnē un izvēlies sev piemērotāko ceļu uz veiksmi!

Uzzini to, ko nezina citi!

Pasākuma programma

Plašāka informācija par Atvērto durvju dienu Latvijas Universitātē

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties