4. Aprīlis 2017 13:35
Jaunumi
Jāni Citskovski apstiprina Valsts kancelejas direktora amatā
No VK arhīva

Otrdien, 4. aprīlī, valdība Valsts kancelejas direktora amatā apstiprināja līdzšinējo Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieku Jāni Citskovski. Jaunais Valsts kancelejas direktors darbu sāks no 7. aprīļa.

J. Citskovskim bijusi ilggadēja darba pieredze Iekšlietu ministrijas sistēmā – pēdējos divus gadus viņš bijis Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks, bet pirms tam – deviņus gadus Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) priekšnieka vietnieks. Darba pieredzi uzkrājis arī, vadot PMLP Juridisko nodaļu un vadības līmenī strādājot PMLP Iedzīvotāju reģistra departamentā un PMLP Klientu apkalpošanas nodaļā.

Jaunais Valsts kancelejas direktors norāda, ka “jāturpina iesāktais ceļš uz reformām valsts pārvaldē, lai izveidotu efektīvu un mūsdienīgu valsts pārvaldi, kas darbojas visas sabiedrības labā un kurā strādā spējīgi un motivēti cilvēki”.

J. Citskovskim ir Latvijas Universitātē iegūts tiesību zinātņu maģistra grāds un jurista kvalifikācija, kā arī Rīgas Tehniskajā universitātes Inženierzinātņu maģistra grāds transportā un satiksmē.

Jaunais Valsts kancelejas direktors ir apbalvots ar Iekšlietu ministrijas zelta godazīmi, PMLP I pakāpes zelta godazīmi “Par nopelniem” un Valsts robežsardzes apbalvojuma zīmi “Par nopelniem Valsts robežsardzes attīstībā”.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties