12. Aprīlis 2017 13:59
Jaunumi
Aicina uz juristu boulinga turnīru

Juristu dienas 2017. Boulinga turnīra nolikums

Turnīra organizētājs: Latvijas Juristu biedrība sadarbībā ar Pepsi Centru (mums visiem zināms kā Zelta boulinga centrs) un atbalstītāju “Lursoft”

Turnīra organizētāja kontakpersona: Andris Borovkovs, tālrunis 29448555, e-pasts: andris.borovkovs@gmail.com

Norises vieta un laiks: “Pepsi Centrs” (ex. Zelta boulinga centrs), Uzvaras bulvārī 2/4, Rīga, tālrunis 67610707, fakss 67615625, mobilais tālrunis 29181818.

2016. gada 27. aprīlis, 18.30 – 22.00

Dalības maksa: Dalības maksa no komandas ir atkarīga no pieteikuma datuma. Ja komanda nosūta/iesniedz savu pieteikumu un apmaksā dalības maksu

* līdz 24.04. – 38 eiro no komandas

* 25.04-27.04. – 50 eiro no komandas

Gadījumā, ja komanda ir iemaksājusi dalības maksu, bet vēlāk atsaka savu dalību tajā līdz 24.04.2016., turnīra organizatoriem ir tiesības ieturēt 1/2 no dalības maksas, bet, atsakot dalību pēc 20.04.2016, – tiek ieturēta visa dalības maksa.

NB! Uzkodas, dzērieni un citas izklaides, kuras turnīra laikā spēj komanda un tās līdzjutēji sagādāt sev, notiek par pašu līdzekļiem.

Turnīra norises kārtība: Katrā komandā ir četri spēlētāji, komanda savu iespēju robežās var apvienot sportiskās aktivitātes ar atpūtu, taču stingri ievērojot boulinga centra iekšējās kārtības noteikumus.

Dopinga kontroles nav, toties stingri jāievēro, lai spēlētāju zonā neatrastos nepiederošas personas un spēlētāju zonā personas būtu tikai ar speciālajiem boulinga apaviem.

Ievērībai – tā kā sacensību gaitā tiek lietoti šķidrumi, spēlētājiem ir tendence apmeklēt tualetes telpas, kurās mēdz būt mitra grīda. Boulinga apavu zoles ir īpaši jūtīgas pret jebkuru mitrumu, kas izpaužas ar slīdamības zudumu uz celiņa. Šī iemesla dēļ iespējamas kritieni un traumas.

Turnīra pamatmoto – lai katrs amatieris jūtas kā profesionālis, bet katrs profesionālis jūt, ka jebkurš amatieris tepat tuvumā vien ir.

Turnīra cerība – juristu vidū labu metēju netrūkst, tāpēc rezultātiem, kā arvien, jābūt labiem.

Pulcēšanās – no 18.00

Pie reģistrācijas pults jāpiesakās, jāizņem boulinga apavi ( izņemot tos, kuriem ir savi speciālie boulinga apavi).

Iesildīšanās – 18.30 līdz 18.45

Katrs spēlētājs izvēlas sev piemērotāko bumbu. Tā kā juristu vidū ir liels daudzums estētu, ieteicams bumbas izvēlēties nevis pēc krāsas, bet gan pēc svara (skatīt nr. 8 līdz 16) un pirkstu caurumu diametriem. Vajadzības gadījumā zāles darbiniekam ir iespējams palūgt padomu. Komandas pirms iesildīšanās aizņem atbilstošu celiņu. Metiena laukumā atrodas viens spēlētājs (metējs) un bumbas met pa vienai (!).

Iesildīšanās laikā katras varēs paspēt izdarīt vismaz 4-5 metienus, lai spēks paliek arī turnīram.

Kvalifikācija – 19.00 līdz 20.30

Katrs spēlētājs izspēlē 3 spēles, komanda kopā 12 spēles. 12 spēļu rezultāti tiek summēti. Gadījumā, ja komandas iegūst vienādu spēļu rezultātu summu, tiek pārspēlēti 9. un 10. freimi.

Freims – metiena lodziņš jeb metiens (viens vai divi, 10. freima gadījumā iespējami arī trīs). Spēles notiek pēc 9 PIN sistēmas (deviņu ķegļu sistēmas) tas nozīmē, ka gadījumā, ja tiek notriekti deviņi ķegļi ar pirmo metienu, tas tiek uzskatīts kā STRIKE un apzīmēts ar X.

Fināls – 21.00

Puse no komandām, kuras būs piedalījušās turnīrā un ieguvušas vislielāko punktu skaitu, tiek finālā.

Kvalifikācijas kārtas rezultāti finālā netiek ņemti vērā. Katra komanda izspēlē divas spēles.

Pārējie spēlētāji spēlē savam priekam uz brīvajiem celiņiem ar citām pavadošām izdarībām.

Apbalvošana – 21.40

1. vieta komandu ieskaitē

2. vieta komandu ieskaitē

3. vieta komandu ieskaitē

Labākā rezultāta īpašnieks vīriešu konkurencē

Labākā rezultāta īpašniece dāmu konkurencē

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties