3. Maijs 2017 09:29
Jaunumi
Valsts administrācijas skolas direktora amatam aicina pieteikties mērķtiecīgus vadītājus

Valsts kanceleja trešdien, 3. maijā, izsludina konkursu uz Valsts administrācijas skolas (VAS) direktora amatu. Konkursā aicināti pieteikties mērķtiecīgi, profesionāli un uz rezultātu orientēti vadītāji.

VAS direktora amats ir atbildīgs darbs Valsts kancelejas pārraudzībā esošā iestādē, kas īsteno valsts politiku valsts pārvaldes profesionālās attīstības jomā. Konkursā var pieteikties līdz 22. maijam.

Prasības pretendentiem: nevainojama reputācija, augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība sociālajās zinātnēs, vēlams maģistra grāds vadības zinātnēs.

Tāpat pretendentiem jābūt vismaz gada darba pieredzei vadošā amatā ar vismaz 10 padotajiem darbiniekiem, pieredzei cilvēkresursu vadībā, tajā skaitā profesionālās attīstības jomā, un darbā ar starptautiskiem projektiem.

Vēlama pieredze darbā valsts vai pašvaldību institūcijās, zināšanas par valsts pārvaldes cilvēkresursu attīstības politiku, valsts pārvaldes uzbūvi, darbības pamatprincipiem un normatīvo regulējumu, kā arī vismaz divu svešvalodu zināšanas (angļu valoda un krievu, franču vai vācu valoda) B2 līmenī, teicamas sadarbības, komunikācijas un prezentācijas prasmes.

VAS direktora mēnešalga ir līdz 1917 eiro pirms nodokļu nomaksas. Atbilstoši darba rezultātiem ir bonusu sistēma, kā arī sociālās garantijas un profesionālās attīstības iespējas Augstākā līmeņa vadītāju attīstības programmā.

Konkursa komisija pretendentu atlasē vērtēs vairākas vadības kompetences: stratēģisko redzējumu, pārmaiņu vadīšanu, darbinieku motivēšanu un attīstīšanu, orientāciju uz rezultātu sasniegšanu, spēju pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību.

No 2015. gada septembra valsts tiešās pārvaldes iestāžu vadītāju atlasi centralizēti veic Valsts kanceleja.  Atlases kārtība līdzās atklātības kritērijam paredz nodrošināt pēc vienotiem principiem organizētus konkursus uz vadītāju amatiem valsts tiešās pārvaldes iestādēs.

Infografika: Valsts pārvaldes iestāžu vadītāju centralizētā atlase.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties