30. Jūnijs 2017 10:48
Jaunumi
“Jurista Vārds” šodien piedalīsies Sarunu festivālā LAMPA

Sarunu festivāla LAMPA ietvaros žurnāls "Jurista Vārds" sadarbībā ar zvērinātu advokātu biroju "FORT" rīko diskusiju “Sabiedrība un tiesa: sarunāties vai norobežoties?”.

Šogad LAMPA norisināsies no 30. jūnija līdz 1. jūlijam. Ieeja: brīva. “Jurista Vārda” diskusija norisināsies festivāla pirmajā dienā, 30. jūnijā, plkst. 18.00-19.30 teltī SPULDZE.

Tajā tiesneši, juristi un žurnālisti spriedīs par to, kā labāk organizēt tiesu spriedumu izvērtēšanu, kam šādās diskusijās būtu jāiesaistās, kādas ir pieļaujamās tiesu spriedumu kritikas robežas, vai tiesas saziņai ar sabiedrību var izmantot sociālos tīklus, vai tiesnešiem jāuzstājas televīzijā un jāiesaistās publiskās debatēs ar žurnālistiem un vai šāda atvērtība veicinās sabiedrības uzticēšanos Latvijas tiesu sistēmai.

LAMPA ir vide un impulss nemitīgai sevis pilnveidošanai mūžīgi mainīgajā pasaulē. Festivāla saturs neatstāj vienaldzīgu – tās ir divas dzīvesprieka pilnas dienas, kurās asināt prātu, paplašināt redzesloku un izaicināt savus priekšstatus. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt. Visiem, kas vēlas uzzināt un sarunāties par Latvijai, Eiropai un pasaulei būtiskiem jautājumiem, rakstīts festivāla tīmekļa vietnē.

Festivāla mājvieta ir Cēsu pils parks. Tā rīkošanā ir iesaistījušās daudzas organizācijas un aktīvisti, atbalstot to gan finansiāli, gan kopā radot festivāla notikumus.

 Vairāk par Sarunu festivāla LAMPA šī gada programmu skat. šeit.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties