14. Septembris 2017 11:56
Jaunumi
No Administratoru asociācijas valdes atcelts maksātnespējas procesa administrators Ilmārs Krūms

Ar 2017. gada 13. septembra Uzņēmumu reģistra lēmumu ir veiktas izmaiņas Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas (Administratoru asociācija) valdes sastāvā, atbrīvojot no biedrības valdes maksātnespējas procesa administratoru Ilmāru Krūmu.

Izmaiņas valdes sastāvā veiktas, pamatojoties uz Administratoru asociācijas padomes lēmumu par Ilmāra Krūma atcelšanu no Administratoru asociācijas valdes locekļa amata pienākumu pildīšanas. 

Administratoru asociācijas padome 2017. gada 22. augustā pieņēma lēmumu par Ilmāra Krūma atcelšanu no valdes locekļa amata pienākumu pildīšanas, ņemot vērā viņa tiesisko statusu, proti, Ilmāram Kūmam ir aizdomās turētā statuss par iespējami smagu noziegumu izdarīšanu likvidējamās AS “Trasta Komercbanka” likvidācijas procesā, kas ir klajā pretrunā ar Administratoru asociācijas mērķiem un darbības uzdevumiem, kā arī šāda rīcība nav savienojama ar maksātnespējas procesa administratora ētikas normām. Lēmums tika pieņemts, vienbalsīgi balsojot pieciem padomes locekļiem.

Saskaņā ar statūtiem Administratoru asociācijas padome ir biedrības pārvaldes institūcija, kas pārstāv biedru intereses sapulču starplaikā un uzrauga valdes un citu institūciju darbību. 

Darbu Administratoru asociācijas valdē turpina valdes locekļi Kaspars Novicāns, Andris Daugaviņš un Ieva Broka.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties