19. Janvāris 2018 13:39
Jaunumi
Meklē profesionālu vadītāju Latvijas Nacionālā akreditācijas biroja direktora amatam

Valsts kanceleja piektdien, 19. janvārī, izsludina konkursu uz valsts aģentūras “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” direktora amatu. Konkursā aicināti pieteikties mērķtiecīgi, profesionāli un uz rezultātu orientēti vadītāji.

Ministru kabinets 2017. gada 24. oktobrī pieņēma lēmumu uzsākt valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” pārveidi par valsts aģentūru “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs”. Valsts aģentūras “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” darbības mērķis būs līdzdarboties valsts akreditācijas politikas izstrādē un tās ieviešanā, kā arī nodrošināt Eiropas Savienības un starptautiskajām prasībām atbilstošas akreditācijas sistēmas darbību, sniedzot kvalitatīvus un uzticamus akreditācijas pakalpojumus atbilstoši tautsaimniecības vajadzībām.

Pretendenti konkursā var pieteikties līdz 29. janvārim.

Galvenās prasības: nevainojama reputācija, atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, augstākā izglītība inženierzinātnes jomā, vadības zinībās, ekonomikā vai tiesību zinātnēs.

Tāpat nepieciešama ne mazāk kā trīs gadu darba pieredze vadošā amatā pēdējo 10 gadu laikā, zināšanas par normatīvajiem aktiem un to piemērošanu aģentūras darbības jomā, kā arī zināšanas par valsts pārvaldes uzbūvi un darbības pamatprincipiem, budžeta plānošanu un administratīvo procesu iestādē. Pieredze privātā sektorā vai sadarbība ar privāto sektoru un starptautiskās sadarbības pieredze tiks uzskatīta par priekšrocību.

Pretendentiem jābūt labām angļu un krievu valodas zināšanām, kā arī teicamām plānošanas un komunikācijas prasmēm.

Konkursa komisija pretendentu atlasē vērtēs vairākas vadības kompetences: attiecību veidošana un uzturēšana, orientācija uz rezultātu sasniegšanu, pārmaiņu vadīšana, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, stratēģiskais redzējums.

INFOGRAFIKA par valsts pārvaldes iestāžu vadītāju centralizēto atlasi.

No 2015. gada septembra valsts tiešās pārvaldes iestāžu vadītāju atlasi centralizēti veic Valsts kanceleja. Atlases kārtība līdzās atklātības kritērijam paredz nodrošināt pēc vienotiem principiem organizētus konkursus uz vadītāju amatiem valsts tiešās pārvaldes iestādēs.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties