14. Marts 2018 10:41
Jaunumi
Videovizītkarte: kas ir “Latvijas Vēstnesis”?

Lai iedzīvotājiem palīdzētu rast īsāko ceļu līdz noderīgai informācijai, izveidota animācijas filmiņa par “Latvijas Vēstnesi” − ieskats informatīvajos pakalpojumos. Divu minūšu īsais stāsts tapis, atzīmējot Latvijas valsts un oficiālā izdevēja institūcijas simtgadi.

“Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības,” teikts Satversmē. Bet kur uzzināt par savām tiesībām? Mūsu valstī par iedzīvotāju tiesībām un pienākumiem palīdz uzzināt “Latvijas Vēstnesis”, Latvijas Republikas oficiālais izdevējs.

Mūsdienu “Latvijas Vēstnesis” ir dibināts 1993. gada 2. februārī, un šogad valsts uzņēmums atzīmē 25 gadu pastāvēšanu. Taču tā priekštecis kā valsts un tiesiskās informācijas pirmavots dibināts jau 1918. gada decembrī.

Tādēļ 2018. gads, kad svinam Latvijas valsts simtgadi, ir arī oficiālā izdevēja institūcijas iedibināšanas apaļā gadadiena. Gadsimta laikā mainījies veids, kā iedzīvotājiem piedāvāt saturu.

Šodien oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis”* ir valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platforma, kas:

* Oficiālajam izdevējam “Latvijas Vēstnesim” deleģētās valsts funkcijas nosaka Oficiālo publikāciju un tiesiskās informācijas likums.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties