4. Aprīlis 2018 14:27
Jaunumi
ES mājā bezmaksas seminārs uzņēmējiem par Vispārīgās datu aizsardzības regulas piemērošanu

Aicinām mazo un vidējo uzņēmumu vadītājus sagatavoties Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasību piemērošanai, 10. aprīlī plkst. 14 apmeklējot bezmaksas semināru Eiropas Savienības (ES) mājā, 1. stāvā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā.

ES jaunie datu aizsardzības noteikumi jeb Vispārīgā datu aizsardzības regula (Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti) stāsies spēkā 2018. gada 25. maijā, un visiem uzņēmumiem būs pienākums to ievērot. Tā skars ikvienu – gan uzņēmējus, gan to klientus! Ar jauno regulu visā Eiropā tiek izveidots vienots noteikumu kopums, kas uzņēmējdarbības apstākļus padarīs vieglākus un taisnīgākus. Stingrāka personas datu aizsardzība radīs lielāku klientu uzticēšanos uzņēmējiem.

Lai jūsu uzņēmums varētu gūt labumu no šiem noteikumiem, ir jāievieš izmaiņas savā darbā, jāpielāgo sava datu apstrādes prakse.

Seminārā īpaši aicinām piedalīties mazo un vidējo uzņēmumu, kuri vāc un uzglabā klientu vai darbinieku datus (e-pasta adresi, vārdu un uzvārdu, adresi, kredītkartes datus utt.), organizē tiešās tirgvedības kampaņas, strādā ar sensitīviem datiem par veselību vai reliģisko pārliecību utml., īpašniekus vai pārstāvjus.

Uzzināsiet, kādas ir jaunās datu aizsardzības prasības un kā uzņēmumam nodrošināt to ievērošanu. Ieteikumos dalīsies Datu valsts inspekcijas eksperti: Personas datu apstrādes uzraudzības nodaļas vadītājs Jānis Kāršenieks un Eiropas Savienības un starptautiskās sadarbības nodaļas vadītājs Lauris Linabergs.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām semināram pieteikties iepriekš šeit.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties