24. Augusts 2018 14:21
Jaunumi
Pasniegti Valsts kontroles Atzinības raksti

Atzīmējot Valsts kontroles 95. gadadienu, pasniegti Valsts kontroles Atzinības raksti sadarbības partneriem, kuru atsaucība un profesionalitāte 2017. gadā būtiski palīdzējusi Valsts kontroles darbā. Valsts kontroles Atzinības rakstus saņēma Latvijas Ārpolitikas institūts, Fiskālās disciplīnas padome un Latgales plānošanas reģiona administrācija.

Latvijas Ārpolitikas institūtam Valsts kontroles Atzinības raksts piešķirts par daudzpusīgu sadarbību revīzijā Nacionālo bruņoto spēku nodrošinājuma plānošanas un apgādes sistēmas darbības efektivitāte. Institūta ilggadīgā pieredze un specializācija ārpolitikas un drošības  politikas jautājumos palīdzēja revidentiem padziļinātāk izprast ar valsts aizsardzību un militāro spēju attīstību saistītu informāciju.

Fiskālās disciplīnas padome apbalvojumu saņem par atsaucību un produktīvu sadarbību revīzijā Budžeta vadības sistēmas efektivitāte: 1.daļa – budžeta plānošanas cikla efektivitātes izvērtējums. Revīzijas laikā padomes eksperti aktīvi līdzdarbojās ar fiskālo politiku, disciplīnu un riskiem saistīto jautājumu risināšanā, demonstrējot profesionālu un stingru nostāju Latvijas finanšu ilgtspējas veicināšanā.

Latgales plānošanas reģiona administrācijai Atzinības raksts pasniegts par sadarbību un atbalstu, izvērtējot pašvaldību darbības efektivitāti revīzijā Vai pašvaldību administratīvais resurss to funkciju īstenošanai tiek izlietots lietderīgi? Apbalvojumu piešķirot, Valsts kontrole augsti novērtē arī reģiona administrācijas profesionālo ieguldījumu, skaidrojot pašvaldībām un sabiedrībai revīziju rezultātus un ieguvumus.

Par radošu pieeju un nozīmīgu ieguldījumu Valsts kontroles darbā Atzinības rakstu saņēma arī vecākā valsts revidente juriste Daina Baha, vecākā valsts revidente Ilze Lejniece un valsts revidente Nataļja Circene.

Uzziņai

Valsts kontroles Atzinības raksts ir dibināts 2016. gadā. To piešķir, novērtējot iestādes amatpersonu, darbinieku un sadarbības partneru būtisku ieguldījumu Valsts kontroles mērķu sasniegšanā.

2016. gadā Atzinības raksts tika piešķirts Iepirkumu uzraudzības birojam, Bauskas novada pašvaldībai, Rēzeknes pilsētas pašvaldības sociālajam dienestam, Latvijas Republikas Zemessardzei un Ārvalstu investoru padomei.

Pērn Atzinības rakstus saņēma Liepājas pilsētas pašvaldība, Konkurences padome, biedrība “Latvijas Skursteņslaucītāju amata brālība” un Latvijas cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācija “SUSTENTO”.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties