28. Septembris 2018 10:31
Jaunumi
Zvērinātu advokātu biroji “Primus” un “Derling” izveido jaunu Baltijas aliansi

Divi vadošie komerctiesību zvērinātu advokātu biroji – “Primus” Latvijā un Lietuvā un “Derling” Igaunijā – izveido jaunu Baltijas advokātu biroju aliansi. Sākot ar 2018. gada 27. septembri, jaunā alianse darbosies ar nosaukumu “PRIMUS DERLING” Latvijā un Lietuvā, bet Igaunijā - “DERLING PRIMUS”. Kopā apvienojoties vairāk kā 80 juristiem un atbalsta personālam, ir izveidota augsti kvalificēta komanda ar četriem birojiem visās trīs Baltijas valstīs.

Starptautiskie juridisko firmu katalogi “The Legal500”, “IFLR1000” un “Chambers & Partners” augsti novērtē jaunās alianses advokātu birojus un to ekspertus, it īpaši izceļot šādas jomas: komerctiesības un uzņēmumu iegāde un apvienošana, konkurences tiesības, strīdu risināšana, banku un finanšu tiesības, nekustamais īpašums, intelektuālais īpašums un nodokļi.

Kristīne Gaigule-Šāvēja, “Primus Derling” partnere Latvijā, atzīst, ka ieguvēji no apvienotajām zināšanām un pieredzes  būs gan “Primus”, gan “Derling” klienti, jo viņiem būs pieejami profesionāli juridiskie pakalpojumi visā Baltijas valstīs, kas ir būtiski starptautiska mēroga uzņēmumiem. “Jaunā alianse būs īpaši nozīmīga klientiem tādās darbības jomās kā uzņēmumu iegāde un apvienošana, pārrobežu strīdu risināšana, nekustamā īpašuma projekti un normatīvā regulējuma jautājumi visās Baltijas valstīs ”, norāda K. Gaigule-Šāvēja.

“Galvenais pārmaiņu mērķis ir pilnveidot klientiem sniegtos juridiskos pakalpojumus un palielināt to pievienoto vērtību, nodrošinot profesionālu juridisko palīdzību visās trīs Baltijas valstīs. “Derling” ir labākā izvēle Igaunijā”, norāda “Primus Derling” Lietuvas vadošais partneris Robert Juodka.

“Kopš sava darbības sākuma 2016. gada aprīlī “Derling” ir kļuvis par visstraujāk augošo advokātu biroju Igaunijas juridiskajā tirgū.  Kamēr ekonomikas izaugsme turpinās un mūsu reģions spēj palielināt ārvalstu investīciju piesaistes apjomus, spēcīga alianse ar mūsu tuvāko kaimiņvalstu advokātu birojiem ir īpaši svarīga”, komentē Hannes Vallikivi, vadošais “Derling Primus” partneris Igaunijā.

“Derling” ir vadošais komerctiesību zvērinātu advokātu birojs Igaunijā ar vairāk nekā 25 juristiem Tallinas un Tartu birojos. 8 partneru izveidotā biroja vadošais partneris Hannes Vallikivi ir arī Igaunijas Zvērinātu advokātu kolēģijas priekšsēdētājs.

“Primus” ir pilna servisa advokātu birojs, kas sniedz plaša spektra juridiskos pakalpojumus komercdarbības jomā gan vietējiem, gan starptautiskiem klientiem, ar birojiem Latvijā un Lietuvā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties