26. Novembris 2018 13:43
Jaunumi
Atvērta reģistrācija tiesībsarga ikgadējai cilvēktiesību un labas pārvaldības konferencei

Kā katru gadu, Starptautiskās cilvēktiesību dienas ietvaros no š.g. 11. līdz 13. decembrim tiesībsargs rīko konferenci par aktuāliem cilvēktiesību jautājumiem. Katru gadu konference pulcē lielu skaitu jomas ekspertu un speciālistu, kas dalās savā pieredzē un sniedz skatījumu nākotnes risinājumiem. Arī šogad ir izvirzītas vairākas ļoti aktuālas tēmas, kas sakrīt gan ar tiesībsarga prioritātēm, gan ar starptautisko cilvēktiesību organizāciju prioritātēm.

Tiesībsarga konferenci var apmeklēt ikviens interesents. Jo īpaši ir aicināti attiecīgo jomu eksperti un jomās strādājošie. Aicinām laikus reģistrēties konferencei, jo vietu skaits ir ierobežots. Reģistrācijas saite: https://ej.uz/tiesibsargs2018

Konferences programmas darba versija pievienota pielikumā. Informējam, ka programma var tik papildināta vai koriģēta.

Konferenču telpas ietilpības dēļ dalību apstiprināsim katras tēmas pirmajiem 100 klausītājiem. Dalība konferencē ir bez maksas. Konferences dalībnieki var tikt fotogrāfēti un filmēti.  Konferencei tiks nodrošināta arī video tiešraide. Tiesībsarga konferences dalībnieku prezentācijas būs pieejamas Tiesībsarga biroja mājas lapā (ar runātāja piekrišanu).

Konference norisināsies Tiesībsarga birojā, Baznīcas ielā 25, 4.stāvā, Rīgā. Informējam gan, ka Tiesībsarga biroja ēka nav nodrošināta ar liftu. Jau iepriekš atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Tiesībsarga 2018. gada konferences programmas projekts, 26.11.2018

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties