1. Aprīlis 2019 09:33
Jaunumi
Iekšlietu ministrs: Mans mērķis ir strādāt valsts labā, lai panāktu konkrētus rezultātus

Piektdien, 29. martā, iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens iepazīšanās vizītē apmeklēja Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldi, kur tikās ar pārvaldes vadību un darbiniekiem, lai iepazīstos ar speciālistu darba ikdienu un specifiku.

Tikšanās laikā tika pārrunāti dažādi jautājumi, kas skar Valsts policijas struktūrvienību darbību, tajā skaitā arī sadarbību ar citām iestādēm gan Latvijā, gan ārvalstīs.

“Iekšlietu ministrija stiprinās jūs un palīdzēsim kā vien varam. Mans mērķis ir strādāt valsts labā, lai panāktu pēc iespējas labākus rezultātus konkrētajā jomā,” tiekoties ar pārvaldes vadību uzsvēra ministrs.

Iekšlietu ministrs pateicās par izmeklētāju un visas komandas darbu, uzsverot nepieciešamību sadarboties ar citiem speciālistiem. S. Ģirģens arī atzinīgi vērtēja pārvaldes pausto, ka analītiskais darbs ir nozīmīgs visos struktūras līmeņos, lai sekmīgāk un operatīvāk spētu nodrošināt efektīvu krimināllikuma normu piemērošanu un krimināltiesisko attiecību taisnīgāku noregulējumu bez neattaisnotas iejaukšanās personas dzīvē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties