24. Oktobris 2019 16:25
Jaunumi
Konkursā uz Tiesu administrācijas direktora amatu pieteikušies 12 pretendenti

Valsts kancelejā saņemti 12 pieteikumi atklātā konkursā uz Tiesu administrācijas direktora amatu. Pieteikumu iesniegšanas termiņš bija 23. oktobris.

Amata konkurss, kas tika izsludināts 25. septembrī, norisināsies trīs kārtās. Pirmās kārtas laikā konkursa komisija izvērtēs iesniegtos dokumentus un pretendentu atbilstību obligātajām prasībām.

Uz konkursa otro kārtu izvirzītie pretendenti klātienē prezentēs savu redzējumu par Tiesu administrācijas lomu un nākotnes perspektīvām Latvijā. Savukārt konkursa trešo kārtu sasniegušie pretendenti demonstrēs savas vadības kompetences: attiecību veidošanu un uzturēšanu, komandas vadīšanu, orientāciju uz rezultātu sasniegšanu, spēju pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, stratēģisko redzējumu.

Konkursa noslēgumā visaugstāko novērtējumu guvušais pretendents tiks ieteikts tieslietu ministram, kurš pieņems lēmumu par pretendenta iecelšanu amatā.

Konkursa pretendentu vērtēšanas komisiju vada tieslietu ministra biroja vadītājs A. Bukšs.  Komisiju veido: Tieslietu ministrijas Personālvadības departamenta direktore A. Auzāne, Valsts kancelejas direktors J. Citskovskis, Tieslietu ministrijas valsts sekretārs R. Kronbergs, Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietniece K. Pommere.  Pretendentu atlases procesā tiks aicināti piedalīties arī neatkarīgi novērotāji. Konkursa komisija sadarbosies arī ar drošības iestādēm.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties