22. Novembris 2019 15:52
Jaunumi
Dalās pieredzē par Latvijas tiesu starptautisko sadarbību krimināltiesiskajā jomā

Augstākās tiesas Krimināllietu departamenta senatori Anita Poļakova un Aivars Uminskis piedalījās Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas un Uzbekistānas Republikas Augstākās tiesas rīkotajā starptautiskajā konferencē “Tiesu loma cilvēku tirdzniecības apkarošanā”, kas norisinājās 13. un 14. novembrī Taškentā.

Konferencē dalībnieki dalījās pieredzē, skatot krimināllietas cilvēku tirdzniecībā, apsprieda starptautiskās sadarbības nozīmīgumu cilvēku tirdzniecības apkarošanā un nepieciešamos pasākumus upuru noskaidrošanai un aizsardzībai.

Senatore Anita Poļakova uzstājās ar referātu par Latvijas tiesu pieredzi starptautiskā sadarbībā krimināltiesiskajā jomā.

Konferences dalībnieki bija Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas un Šanhajas Sadarbības organizācijas dalībvalstu Augstāko tiesu vai kasācijas instanču tiesu tiesneši no vairāk nekā 20 valstīm.

Pēc Latvijas vēstniecības Uzbekistānā ielūguma senatori 14. novembrī piedalījās arī svinīgajā pasākumā par godu Latvijas neatkarības proklamēšanas 101. gadadienai, ko  Taškentā rīkoja vēstniecība.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties