15. Janvāris 2020 17:04
Jaunumi
Valsts prezidents tiekas ar Tiesību zinātņu pētniecības institūta pārstāvjiem
Ilmārs Znotiņš, VPK

15. janvārī Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī tikās ar biedrības “Tiesību zinātņu pētniecības institūts” (TZPI) pārstāvjiem, lai pārrunātu aktualitātes biedrības darbā tiesiskas valsts veicināšanā.

Puses diskutēja par nepieciešamību aktualizēt Latvijas Republikas Satversmes 8. nodaļas komentārus, tos papildinot ar jaunāko tiesu praksi, kā arī par zinātniskas konferences “Bankas mainīgajā pasaulē” organizēšanu, kurā vienkopus piedalītos pētnieki, eksperti un valsts amatpersonas no tiesībzinātnes, finanšu, ekonomikas un digitālo tehnoloģiju jomām.

Tikšanās laikā Valsts prezidentam tika pasniegts biedrības “Tiesību zinātņu pētniecības institūts” goda biedra diploms par ieguldījumu pilsoniskās sabiedrības stiprināšanā, Latvijas nacionālās tiesību sistēmas skaidrošanā un sabiedrības izglītošanā tiesībzinātnes jomā.

Ar Valsts prezidentu Egilu Levitu tikās TZPI valdes priekšsēdētājs prof. Dr. iur. Ringolds Balodis, TZPI biedrs Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Civiltiesību zinātņu katedras vadītājs asoc. prof. Dr. iur. Jānis Kārkliņš, Banku augstskolas prorektors Andris Nātriņš un Latvijas Zvērinātu advokātu padomes priekšsēdētājs Dr. iur. Jānis Rozenbergs.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties