25. Februāris 2020 11:27
Jaunumi
K. Misāni nodos Latvijai kriminālvajāšanas veikšanai līdz 4. martam

Šodien, 25. februārī, Ģenerālprokuratūra saņēmusi Dānijas kompetento iestāžu sniegto informāciju, ka nolemts izdot Kristīni Misāni Latvijas Republikai kriminālvajāšanas veikšanai un faktiskajai nodošanai jānotiek līdz š.g. 4. martam.

Informācija nodota arī Rīgas tiesas apgabala prokuratūras prokuroram, kas veic pirmstiesas kriminālprocesu lietā, kurā K. Misāne atzīta par aizdomās turēto un viņai piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. 18. februārī viņa atzīta par aizdomās turēto par nolēmuma par aizgādības, aprūpes un saskarsmes tiesībām ar bērnu nepildīšanu, par sveša finanšu instrumenta vai maksāšanas līdzekļa nolaupīšanu, iznīcināšanu, bojāšanu vai nelikumīgu izmantošanu un dokumenta, zīmoga un spiedoga viltošanu un viltota dokumenta, zīmoga un spiedoga realizēšanu un izmantošanu, ja tas izdarīts mantkārīgā nolūkā, proti, pēc Krimināllikuma 168. panta, 193. panta otrās daļas un 275. panta otrās daļas.

Kā jau iepriekš ziņots, 18. februārī Ģenerālprokuratūra pieņēma Eiropas apcietinājuma lēmumu, kas ir pamats, lai cita dalībvalsts izdotu personu kriminālvajāšanas veikšanai vai ar brīvības atņemšanu saistīta soda izpildīšanai.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties