1. Jūnijs 2020 18:20
Jaunumi
16. jūnijā iznāks bērnu tiesībām veltīts “Jurista Vārda” dubultnumurs

Šodien, 1. jūnijā, atzīmējam Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, bet jau pēc divām nedēļām, 16. jūnijā, iznāks bērnu tiesībām veltīts žurnāla “Jurista Vārds” dubultnumurs, kurā varēs iepazīties ar vairāk nekā desmit ekspertu viedokļiem – publicēšanai tiek gatavoti advokātu, notāru, tiesu izpildītāju, mediatoru, tiesnešu u.c. lietpratēju raksti.

Īpašs tematisks akcents šajā “Jurista Vārdā” tiks likts uz bērna tiesisko situāciju un interešu aizsardzību vecāku šķiršanās gadījumā. Tai skaitā par bērna pārrobežu nolaupīšanu un atgūšanu, valsts iestāžu atbalstu šādās problemātiskās situācijās, kā arī uzturlīdzekļiem, saskarsmes tiesībām, metodēm vecāku savstarpējās sapratnes veicināšanai utt.

Žurnāla dubultnumuru, protams, saņems visi “Jurista Vārda” abonenti, bet citi interesenti to varēs nopirkt VSIA “Latvijas Vēstnesis” Klientu centrā Bruņinieku ielā 53 vai pasūtīt piegādi pa pastu (to var izdarīt, zvanot uz tālruni 67311161 vai rakstot uz abonenti@lv.lv). Nopirkt iespējams gan drukāto žurnālu, gan e-žurnālu.

Ja vēlaties būt droši par 16. jūnija žurnāla dubultnumura drukātā eksemplāra iegādi, vēlams iepriekš pieteikties un norādīt nepieciešamo eksemplāru skaitu. Jums tiks izsūtīts rēķins.

Rezervāciju iespējams veikt, rakstot uz abonenti@lv.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties