14. Augusts 2020 12:19
Jaunumi
LAMPAS Prāta spēlēm jautājumus sagatavojusi arī Augstākā tiesa

Gatavojoties šā gada sarunu festivālam LAMPA, kas norisināsies septembrī, jau šodien, 14.augustā, plkst. 20.00 notiks LAMPAS īpašās Prāta spēles, kam jautājumus sagatavojusi arī Augstākā tiesa.

Prāta spēlēs varēs piedalīties gan klātienē Rīgā, Tērbatas ielā, gan tiešsaistē no jebkuras vietas pasaulē. Dalība ir bezmaksas, bet iepriekš ir jāreģistrējas: https://prataspeles.com/prataspeles/registracija/.

Prāta spēļu jautājumus sagatavojuši vairāk nekā 200 LAMPAS pasākumu rīkotāji. Augstākā tiesa īpašajām Prāta spēlēm ir iesūtījusi vairākus āķīgus jautājumus par tiesas darbu. Vairāk informācijas par LAMPAS Prāta spēlēm: https://www.facebook.com/events/283022263024354/

Kā ziņots, Augstākā tiesa 3. septembrī plkst.17.30 festivāla LAMPA ietvaros piedāvās diskusiju “Kopā celt tiesiskumu”, kurā piedalīsies Valsts prezidents Egils Levits, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere, kā arī Augstākās tiesas priekšsēdētājs Aigars Strupišs un Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele. Diskusiju vadīs žurnāla “Jurista Vārds” galvenā redaktore Dina Gailīte.

Diskusiju varēs vērot klātienē Nacionālajā bibliotēkā, kā arī tiešraidē festivāla mājaslapā www.festivalslampa.lv.

Vairāk informācijas par Augstākās tiesas organizēto diskusiju: https://festivalslampa.lv/lv/programma/pasakumi/1292

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties