22. Septembris 2020 10:43
Jaunumi
Piesakies “Jurista Vārda” grāmatžurnālam par datiem tehnoloģiju laikmetā!

6. oktobrī iznāks “Jurista Vārda” grāmatžurnāls “Dati kā tehnoloģiju laikmeta resursi: izmantošana un aizsardzība”, kur vairāk nekā 100 lappusēs būs apkopotas 30 ekspertu publikācijas. Izdevumu saņems visi “Jurista Vārda” abonenti, bet to varēs iegādāties arī mazumtirdzniecībā (12 eiro). Lai garantētu, ka grāmatžurnāla pietiek visiem interesentiem, redakcija aicina pircējus elektroniski pieteikties līdz 30. septembrim!

Grāmatžurnāls būs veltīts dažādiem jautājumiem, kas saistīti ar datu aizsardzību un izmantošanu modernajās tehnoloģijās – interneta vidē, interneta platformās, mākslīgā intelekta algoritmos u.c. Dati žurnālā tiks aplūkoti ne tikai personas datu izmantošanas un aizsardzības kontekstā, bet plašāk – kā jebkādu datu izmantošana jebkādā veidā.

“Vai esat domājuši par to, kāda informācija par jums pieejama interneta dzīlēs – meklētājprogrammās vai Youtube? Vai esat domājuši par to, kas ir kriptovalūta vai digitālā valūta? Tad jums noteikti ir jālasa “Jurista Vārda” tematiskais numurs “Dati kā vērtība tehnoloģiju laikmetā”, kurā tiks apkopoti labāko ekspertu un speciālistu viedokļi, komentāri, ieteikumi un vadlīnijas datu jautājumos – no dažādām perspektīvām un dažādos kontekstos. Tādēļ sekojiet līdzi, un tiekamies “Jurista Vārda” lappusēs!” tematisko grāmatžurnālu raksturo un lasītājus aicina pieteikties tā iegādei viesredaktore Viktorija Soņeca.

Daži no tematiem, kas tiks aplūkoti “Jurista Vārda” grāmatžurnālā par datiem:

  • Kiberdrošība – tiesiski aizsargājama vērtība,
  • Kontaktu izsekošana cīņā pret Covid-19,
  • Īpašu kategoriju personas datu apstrāde interneta meklētājprogrammās,
  • Mākslīgais intelekts personāla atlasē: personas datu aizsardzības aspekti,
  • Patērētāju personas datu izmantošana personalizētajā digitālajā mārketingā: vadlīnijas komersantiem.

Abonentiem!

  • Abonentiem! Šo "Jurista Vārda" laidienu saņems visi 2020. gada abonenti atbilstoši abonementa veidam – drukātā žurnāla abonenti saņems drukāto žurnālu, savukārt e-žurnāla abonenti – pieeju e-žurnāla numura saturam.

Kā pieteikties grāmatžurnālam?

Visi interesenti, kas vēlas būt droši par iespēju no 6. oktobra šo tematisko žurnālu iegādāties, ir aicināti līdz 30. septembrim (ieskaitot) aizpildīt pieteikuma anketu

“Jurista Vārda” Lasītāju serviss sazināsies ar interesentiem e-pastā!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties