1. Oktobris 2020 16:18
Jaunumi
Oktobrī abonē žurnālu “Jurista Vārds” vēl izdevīgāk!

52 numuri gadā, no tiem vismaz 10 tematiskie laidieni, ap 800 rakstu, vairāk nekā 250 ekspertu viedokļi un skaidrojumi, pieeja juristavards.lv arhīvam, kurā kopumā uzkrāti 15 tūkstoši rakstu, – to visu ik gadu saņem žurnāla “Jurista Vārds” abonenti. Nenokavē un abonē “Jurista Vārdu” 2021. gadam – oktobrī vēl izdevīgāk!

Vai zinājāt, ka “Jurista Vārda” arhīvā 25 gadu laikā ir uzkrāti vairāk nekā 15 tūkstoši rakstu, kuru tapšanā piedalījušies gandrīz 1900 autori? Turklāt arhīvā uzkrāto rakstu skaits nebūt nenozīmē, ka tie ir "vēsturiski krāmi". Ļoti būtiska ir publikāciju daļa, kas gadu gadiem tiek aktīvi izmantota, lai juristi praktiski gatavotos tiesu lietām, rakstītu normatīvo aktu projektus un meklētu tiesisko problēmu labākos risinājumus.

“Žurnāla redakcija ir gandarīta, ka ieguldītais darbs ir nepieciešams un noderīgs. To uzskatāmi rāda, piemēram, žurnāla citējamība tiesu spriedumos: vispārējo un administratīvo tiesu nolēmumos pēdējos 10 gados atsauces uz žurnālā publicētiem rakstiem ir atrodamas vairāk nekā 10 tūkstoš reižu, tai skaitā Augstākās tiesas nolēmumos – vairāk nekā 300 reižu,” uzsver “Jurista Vārda” galvenā redaktore Dina Gailīte.

Jau vairākus gadus redakcija kopā ar ārštata autoriem un viesredaktoriem aktīvi veido arī tematiskos žurnāla laidienus, lai "vienos vākos" apkopotu speciālistu viedokļus par konkrētu juridisku problēmu vai kādu tiesību apakšnozari. Vismaz reizi gadā tiek veidots kāds īpaši apjomīgs tematiskais laidiens, kas sasniedz grāmatžurnāla apjomu – šogad tāds tiek veltīts datu aizsardzībai un izmantošanai (iznāks 6. oktobrī). Grāmatžurnālu, ko varēs nopirkt arī mazumtirdzniecībā, visi žurnāli abonentu saņems bez maksas.

Turklāt žurnāla drukas versijas abonentiem ir pieejams jau minētais apjomīgais elektroniskais arhīvs (jaunākais laidiens + 25 raksti no arhīva katru mēnesi).

Izmanto iespēju: oktobrī "Jurista Vārda" 2021. gada abonementam – 10 eiro atlaide!

Oktobrī – izdevīgāk!

Žurnāla 2021. gada abonēšanas maksai 10 eiro atlaide tiek piešķirta tikai laikā no 1. līdz 31. oktobrim.

Atgādinām par “Jurista Vārda” trīs abonementa veidiem, uz kuriem attiecas akcijas piedāvājums (noformējot abonementu uz 12 mēnešiem):

  • drukātais žurnāls (akcijas cena: 79 eiro);
  • e-žurnāls (akcijas cena: 95 eiro);
  • komplekts: drukātais un e-žurnāls (akcijas cena: 129 eiro).

Vairāk par žurnāla “Jurista Vārds” abonēšanu var uzzināt, kontaktējoties ar Lasītāju servisu (tālrunis: 67311161, e-pasts: abonenti@lv.lv vai lv.lv/abonesana).

(!) No oktobra pircējiem ir iespēja samaksāt par pakalpojumu tiešsaistē, izmantojot Mobilly, maksājumu karti vai internetbanku, kas norādītas pasūtījuma maksāšanas veida izvēlnē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties