12. Aprīlis 2021 09:53
Jaunumi
Konsultācijas par mediāciju sadarbībā ar centru "Skalbes" 12.–16. aprīlī

Sertificētie mediatori sadarbībā ar krīzes centru “Skalbes” nedēļā no 12. līdz 16. aprīlim nodrošinās papildu konsultācijas iedzīvotājiem par mediāciju, zvanot uz krīzes tālruni 116006.

Ikvienam būs iespēja bez maksas konsultēties par iespējām savas domstarpības risināt mediācijas ceļā. Mēs, sertificētu mediatoru kopiena, tādējādi vēlamies atbalstīt ikvienu Latvijas iedzīvotāju un sabiedrību kopumā, savu personīgo un profesionālo domstarpību risināšanai izvēlēties sadarbību, nevis cīņu.

Telefona konsultācijās sniegsim atbildes uz visiem jūs interesējošiem jautājumiem mediatoru kompetences ietvaros par mediācijas uzsākšanu, norisi, mediatora lomu un mediācijas piemērotību jūsu situācijai.

Domstarpību risināšana sadarbības un sarunu ceļā ir iespēja gan saglabāt, gan atjaunot cieņpilnas attiecības un vienoties par risinājumiem, kas vienlīdz pieņemami visām iesaistītajām pusēm.

Telefona konsultācijas no 12. līdz 16. aprīlim no plkst. 12.00 līdz 16.00, zvanot uz atbalsta tālruni noziegumos cietušajiem 116006.

Mediācijas dienas organizē Sertificētu mediatoru padome www.smp.lv. Sertificētu mediatoru konsultāciju tālrunis darba dienās ikvienam interesentam 28050777.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties