11. Augusts 2021 15:15
Jaunumi
Izsludināta pieteikšanās Nodokļu un muitas lietu prokuratūras prokurora amatam

Prokuratūra aicina pieteikties personas, kurām interesē darbs Nodokļu un muitas lietu prokuratūras prokurora amatā.

Prokurora amata pretendentiem pieteikums, kas aizpildīts uz veidlapas, līdz 2021.gada 30.augustam jānosūta pa pastu vai jāiesniedz Ģenerālprokuratūrā Kalpaka bulvārī 6, Rīgā, LV-1801, (darba laiks katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz plkst. 17.00, ja dokumenti tiek nosūtīti pa pastu, pasta zīmogs ir 2021. gada 30. augusts), vai elektroniska dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisku parakstu un satur laika zīmogu saskaņā ar normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu, nosūtot uz e-pastu: personals@lrp.gov.lv.

Dokumentu pieņemšana no prokurora amata pretendentiem, kuri vēlas iesniegt lūgumu par viņu atbrīvošanu no vispārējo un juridisko zināšanu pārbaudījuma kārtošanas, notiks 2021. gada 23. augustā (no plkst. 10.00 līdz plkst. 12.00) un 27. augustā (no plkst. 14.00 līdz plkst. 16.00) Ģenerālprokuratūras ēkā (Kalpaka bulvārī 6, Rīgā). Dokumentus pieņems Ģenerālprokuratūras Darbības kontroles un starptautiskās sadarbības departamenta virsprokurora norīkots prokurors vai darbinieks.

Vispārējo un juridisko zināšanu pārbaudījuma pirmā kārta notiks 2021. gada 14. septembrī plkst. 10.00 Prokuratūras ēkā, Kalpaka bulvārī 6, Rīgā. Prokurora amata kandidātu atlases procesa ietvaros plānots komplektēt Nodokļu un muitas lietu prokuratūras prokurora amata vakances (Rīgā).

Prokuratūras normatīvie akti (Prokurora amata kandidātu atlases nolikums un Prokurora amata kandidātu stažēšanās un kvalifikācijas pārbaudes nolikums), ar kuriem nepieciešams iepazīties pretendentam uz prokurora amata kandidāta statusu, kā arī zināšanu pārbaudījuma otrās kārtas jautājumi pieejami Latvijas Republikas Prokuratūras mājaslapā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties