17. Augusts 2021 12:18
Jaunumi
Turpinās prokurora amata pretendentu pieteikšanās Nodokļu un muitas lietu prokuratūras prokurora amatam

Atgādinām, ka šobrīd līdz 2021. gada 30. augustam ir izsludināta pieteikšanās Nodokļu un muitas lietu prokuratūras prokurora amatam.

Prokurora amata pretendentiem pieteikums, kas aizpildīts uz veidlapas, jānosūta pa pastu vai jāiesniedz Ģenerālprokuratūrā Kalpaka bulvārī 6, Rīgā, LV-1801, (darba laiks katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz plkst. 17.00, ja dokumenti tiek nosūtīti pa pastu, pasta zīmogs ir 2021. gada 30. augusts), vai elektroniska dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisku parakstu un satur laika zīmogu saskaņā ar normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu, nosūtot uz e-pastu: personals@lrp.gov.lv.

Vispārējo un juridisko zināšanu pārbaudījuma pirmā kārta notiks 2021. gada 14. septembrī plkst. 10.00 Prokuratūras ēkā Kalpaka bulvārī 6, Rīgā. Prokurora amata kandidātu atlases procesa ietvaros plānots komplektēt Nodokļu un muitas lietu prokuratūras prokurora amata vakances (Rīgā). Tālrunis uzziņām ‑ 67044479.

Tāpat prokuratūra vērš uzmanību tam, ja persona ir nokārtojusi Valsts vienoto jurista profesionālās kvalifikācijas eksāmenu, tad viena gada laikā no diploma izsniegšanas datuma var pieteikties uz rajona (pilsētas) prokuratūras prokurora amata vietu ārpus nolikumā noteiktā sludinājuma publicēšanas un tikt atbrīvota no vispārējo un juridisko zināšanu pārbaudījuma kārtošanas.

Šajā gadījumā prokurora amata pretendentam Ģenerālprokuratūrā jāiesniedz pretendenta pieteikums, papildus tam – lūgums atbrīvot no vispārējo un juridisko zināšanu pārbaudījuma kārtošanas –, pievienojot apliecinājumu par sekmīgi nokārtotu Valsts vienoto jurista profesionālās kvalifikācijas eksāmenu.

Pārējiem prokurora amata pretendentiem ir saglabāta iepriekšējā pieteikšanās kārtība atbilstoši prokuratūras mājas lapā www.prokuratura.lv ievietotajiem sludinājumiem.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties