7. Oktobris 2021 18:10
Jaunumi
Atklātā konkursā no 37 kandidātiem izraudzīts jaunā Liepājas cietuma projekta vadītājs

No 37 pretendentiem atklātā konkursā ir izraudzīts jaunā Liepājas cietuma projekta vadītājs. Par piemērotāko ir atzīts Uģis Jurševics, kuram ir ilggadīga pieredze nacionālo projektu vadīšanā.

“Kā Liepājas cietuma kompleksa būvniecības projekta vadītājs savu pilnvaru ietvaros nodrošināšu projekta realizāciju noteiktajā budžetā, termiņā un atbilstošā kvalitātē. Mans galvenais uzdevums šajā amatā ir panākt publiska pasūtītāja vajadzībām atbilstošas ieslodzījuma vietas infrastruktūras izveidi, ievērojot caurskatāmību procesos un atklātu komunikāciju ar visām projekta realizācijā iesaistītajām pusēm, ” norāda jaunā Liepājas cietuma projekta vadītājs U. Jurševics.

U. Jurševica uzdevums būs kvalitatīvi vadīt jaunā Liepājas cietuma būvniecību, plānot, aktualizēt un kontrolēt projekta aktivitātes un projekta aktivitāšu īstenošanas termiņus atbilstoši projekta plānam, kā arī nodrošināt projekta mērķa un paredzēto rezultātu sniegšanu.

Līdzšinējā darba pieredze U. Jurševicam ir saistīta ar apjomīgu infrastruktūras attīstības projektu vadītāja amatiem vairākās valsts pārvaldes un privātā sektora uzņēmumos. Nozīmīgākie projekti Rīgā – Rakstniecības un Mūzikas muzeja izvietošana Mārstaļu ielā 6, Rīgā un Muzeju krātuvju kompleksa jaunbūve Pulka ielā 8, Rīgā, kā arī mācību aprīkojuma modernizācija, ēku kompleksa infrastruktūras uzlabošana Jelgavas Tehnikumā un citi projekti. U. Jurševics ir piedalījies dažādos Latvijas Būvinženieru apmācību kursos un projektu vadības apmācību kursos, lai pilnveidotu savu profesionālo kompetenci.

Jau ziņots, ka 2021. gada jūnijā SIA "Tiesu namu aģentūra" izsludināja atklātu konkursu, kurā tika meklēts jaunā Liepājas cietuma projekta vadītājs. Kā galvenās prasības amata kandidātiem tika izvirzītas – augstākā izglītība, profesionālās zināšanas un vismaz piecu gadu pieredze projektu vadībā un projektu komandas vadīšanā, kā arī nozīmīgu infrastruktūras objektu ieviešanā.

SIA "Tiesu namu aģentūra" saņēma 37 kandidātu pieteikumus, taču otrajā kārtā par atbilstošiem tika atzīti 2 kandidāti. SIA "Tiesu namu aģentūras" izveidotā konkursa komisija vispiemērotāko atzina šo pretendentu.

Papildu informācija

Jaunais Liepājas cietums ir kopējai sabiedrības drošībai nozīmīgs infrastruktūras objekts, kas ļaus uzsākt jaunas sodu izpildes sistēmas ieviešanu, pilnveidojot ieslodzīto resocializācijas procesu, tādējādi radot ietekmi arī uz atkārtotu noziegumu izdarīšanas jeb recidīva rādītāju samazināšanu. 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties