27. Decembris 2021 12:24
Jaunumi
Noslēgusies projekta „Prokuratūras informācijas sistēmas attīstība” ieviešana

Latvijas Republikas prokuratūra (Prokuratūra) un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) 2018. gada 16. martā noslēdza vienošanos par Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējuma piešķiršanu projekta Nr. 2.2.1.1/17/I/010 „Prokuratūras informācijas sistēmas attīstība” īstenošanai.

Projekta attiecināmo izmaksu kopējais apjoms sastāda 929 000 EUR. No tā 85 procenti ERAF finansējums, bet 15 procenti valsts budžeta līdzfinansējums. Projekta īstenošanas laiks – trīsdesmit seši mēneši no vienošanās spēkā stāšanās dienas.

2019. gadā tika uzsākta projekta vadība un administrēšana. Tā ietvaros tika veikts iepirkums Prokuratūras informācijas sistēmas (ProIS) pilnveidojumu izstrādei un dokumentu skenēšanas aplikācijas izstrādei, veikta ProIS pilnveidojumu izstrāde, dokumentu skenēšanas aplikācijas izstrāde, to autoruzraudzība, publicitātes nodrošināšana.

Projekts tika ieviests projektu programmas “E-lieta: izmeklēšanas un tiesvedības procesu pilnveide” 1. posma ietvaros.

2021. gada 30. novembrī sekmīgi ir pabeigta visu projektā paredzēto aktivitāšu īstenošana un projekta ietvaros izstrādātās funkcionalitātes ieviešana Prokuratūrā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties