3. Februāris 2022 19:37
Jaunumi
Tiesu administrācijas direktors tikās ar Tieslietu nozares arodorganizācijas pārstāvjiem, lai pārrunātu līdzšinējo sadarbību un aktualitātes

3. februārī Tiesu administrācijas direktors Andris Munda tikās ar Latvijas valsts iestāžu, pašvaldību, uzņēmumu un finanšu darbinieku arodbiedrības, Tieslietu nozares arodorganizācijas priekšsēdētāju Ēriku Pūli un galveno juristi Lindu Pūli, lai pārrunātu līdzšinējo sadarbību un iezīmētu turpmākās kopīgās aktivitātes.

Tikšanās laikā Ē. Pūle uzsvēra Tiesu administrācijas kā darba devēja pozitīvo piemēru darbinieku interešu ievērošanā un pilnvērtīga sociālā dialoga veidošanā ar arodbiedrību. Savukārt A. Munda apliecināja, ka darbinieku intereses un apmierinātība ar darba apstākļiem Latvijas tiesu sistēmā ir viena no Tiesu administrācijas svarīgākajām prioritātēm arī turpmāk.

Tāpat A. Munda un Ē. Pūle iezīmēja turpmākās sadarbības jomas, kā būtiskāko minot, jaunas atlīdzības sistēmas ieviešanu tiesu darbiniekiem, ņemot vērā Atlīdzības likuma grozījumu spēkā stāšanos šī gada jūlijā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties