30. Marts 2022 15:19
Jaunumi
Saeimas Apmeklētāju centrs atsāks darbu pilnā apjomā

Saeimas Apmeklētāju un informācijas centrs no piektdienas, 1. aprīļa, atsāks darbu klātienē pilnā apjomā. Apmeklētāju centrs pieejams ikvienam interesentam darbdienās no pulksten 9.00 līdz 16.30 Jēkaba ielā 16 (ieeja no Trokšņu ielas), Rīgā.

Viena no Saeimas darba prioritātēm ir atvērtība, sadarbība ar sabiedrību un tās iesaistīšana likumdošanā. Būtiska nozīme Saeimas dialogā ar sabiedrību ir Saeimas Apmeklētāju un informācijas centram, kas ikvienam interesentam nodrošina nepastarpinātu informāciju par parlamenta darbu.

Apmeklētāju centrā iespējams noskaidrot informāciju par likumprojektu virzību Saeimā, parlamenta sēžu stenogrammām, balsojumiem, video un audio arhīvu, kā arī parlamenta pasākumiem un informatīvajiem materiāliem. Tāpat var noskaidrot informāciju par iespēju apmeklēt Saeimas sēdes un komisijas, par to, kā sazināties ar parlamenta deputātiem un amatpersonām, kā arī ekskursijām Saeimas namā un skolu programmu "Iepazīsti Saeimu". Apmeklētāju centrā iespējams arī iesniegt iesniegumu Saeimai.

Ar Apmeklētāju centru var sazināties, darbdienās zvanot uz Saeimas informatīvo tālruni 67087321 vai rakstot uz e-pastu info@saeima.lv.

Saeimai adresētus rakstveida iesniegumus, tāpat kā līdz šim, var nosūtīt arī pa pastu uz adresi Jēkaba ielā 11, Rīgā, LV-1811, rakstot uz e-pastu saeima@saeima.lv un Saeimas e-adresi 90000028300. Tāpat tos iespējams iesniegt portālā www.latvija.lv.

Līdz šim, ņemot vērā Covid-19 izplatības mazināšanai nepieciešamos piesardzības pasākumus, Apmeklētāju centru klātienē varēja apmeklēt tikai, lai pēc iepriekšēja pieraksta iesniegtu iesniegumu Saeimai. Citos jautājumos, tostarp lai noskaidrotu informāciju par parlamenta darbu, interesenti sazinājās ar centru attālināti.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties