5. Aprīlis 2022 10:46
Jaunumi
Dalību konkursā uz Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas vadīšanu pieteikuši divi pretendenti

Noslēgusies pieteikšanās atklātam konkursam uz Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) vadītāja amatu. Pieteikumi saņemti no diviem pretendentiem.

Amata konkurss, kas tika izsludināts 21. martā, norisināsies trīs kārtās. Pirmajā kārtā konkursa komisija izvērtēs iesniegtos dokumentus un pretendentu atbilstību obligātajām prasībām.

Konkursa otrajā kārtā pretendenti konkursa komisijai skaidros savu motivāciju ieņemt šo amatu un atbildēs uz komisijas jautājumiem. Tāpat šajā kārtā pretendenti izklāstīs savu redzējumu par bērnu tiesību aizsardzības sistēmas attīstību un VBTAI vietu un lomu šajā sistēmā.

Savukārt konkursa trešajā kārtā tiks vērtētas pretendentu vadības kompetences: stratēģiskais redzējums, pārmaiņu vadīšana, orientācija uz rezultātu sasniegšanu, komandas vadīšana, darbinieku motivēšana un attīstīšana.

Konkursa noslēgumā visaugstāko novērtējumu guvušais pretendents tiks virzīts Ministru kabineta apstiprinājumam.

Konkursa pretendentu vērtēšanas komisiju vada labklājības ministrs Gatis Eglītis, tās sastāvā ir Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, labklājības ministra padomnieks juridiskajos jautājumos Artis Artūrs Brodiņš, Labklājības ministrijas valsts sekretāra vietnieces Diāna Jakaite un Elīna Celmiņa. Tāpat pretendentu vērtēšanā par neatkarīgu novērotāju uzaicināta nodibinājuma “Centrs Dardedze” valdes locekle Laila Balode.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties