19. Aprīlis 2022 13:56
Jaunumi
Divām Valsts policijas amatpersonām piešķir Ministru kabineta Atzinības rakstus

19. aprīlī Ministru kabinets nolēma piešķirt Atzinības rakstus divām Valsts policijas amatpersonām ar speciālajām dienesta pakāpēm par priekšzīmīgu dienesta pienākumu pildīšanu un ieguldījumu valsts iekšējās drošības stiprināšanā..

"Gan Homenko kungs, gan Vaģeles kundze ir snieguši lielu ieguldījumu, lai Valsts policijas sniegums iekšējās drošības stiprināšanā būtu augsti novērtēts gan nozarē, gan arī mūsu sabiedrībā. Moderns, uz sabiedrības vajadzībām vērsts policijas darbs ir mūsu valsts drošības stūrakmens un to pierāda šodien piešķirtie Ministru kabineta atzinības raksti," atzina iekšlietu ministre Marija Golubeva.

Ministru kabineta Atzinības raksts piešķirts par nozīmīgu ieguldījumu un augsto darba kvalitāti ekonomiskās noziedzības apkarošanā jaunajam Valsts policijas koledžas direktoram pulkvežleitnantam Dmitrijam Homenko, kurš iepriekš ieņēmis Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes priekšnieka vietnieka amatu, un Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja Fotoradaru nodaļas galvenajai inspektorei, majorei Jolantai Vaģelei par priekšzīmīgu dienestu, godprātīgu attieksmi pret veicamajiem pienākumiem un ieguldīto darbu Latvijas valsts iekšējās drošības stiprināšanā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties