2. Maijs 2022 17:54
Jaunumi
Norisināsies seminārs par horizontālā principa “Vienlīdzība, iekļaušana, nediskriminācija un pamattiesību ievērošana” īstenošanu

Ceturtdien, 5. maijā, Labklājības ministrija sadarbībā ar Tieslietu ministriju organizē tiešsaistes semināru par horizontālā principa “Vienlīdzība, iekļaušana, nediskriminācija un pamattiesību ievērošana” īstenošanu un uzraudzību Eiropas Savienības fondu pasākumos (2021-2027).  Seminārā Tieslietu ministriju pārstāvēs  Valststiesību departamenta Starptautisko publisko tiesību nodaļas vadītāja Sandra Vīgante, informējot par personas pamattiesībām un ES Pamattiesību hartu.

Semināra mērķis ir informēt iestādes par horizontālā principa ievērošanu programmu sagatavošanas, īstenošanas, uzraudzības, ziņošanas un novērtēšanas laikā, kā arī veicināt vienlīdzīgas iespējas un iekļaušanu un novērst jebkādu diskrimināciju dzimuma, rases vai etniskās izcelsmes, ticības vai pārliecības, invaliditātes, vecuma vai seksuālās orientācijas dēļ, jo īpaši ņemot vērā piekļūstamības nodrošināšanu personām ar invaliditāti.

Piedalīties seminārā tiek aicināti ES fondu vadībā un īstenošanā iesaistīto iestāžu darbinieki, atbildīgo iestāžu un sadarbības iestādes darbinieki, biedrības un nodibinājumi, kā arī ikviens cits interesents. Seminārā tiks nodrošināta tiešraides subtitrēšana latviešu valodā un surdotulkošana.

Pieteikšanās semināram līdz š.g. 3. maijam iespējama šeit. Saite uz tīmekļsemināru tiks izsūtīta uz adresē norādīto e-pasta adresi īsi pirms semināra norises. Piezīmēs lūdzam norādīt, ja izmantosiet subtitrus – Jums tiks nosūtīta instrukcija, kā tos ērtāk izmantot.

Semināra darba kārtība

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties