25. Jūlijs 2022 11:05
Jaunumi
Ģenerālprokurors pieņem jauno prokuroru zvērestu

2022. gada 21. jūlijā ģenerālprokurors Juris Stukāns pieņēma prokurores Jeranas Asatrjanas un prokurores Aldonas Dimitrijevas zvērestus. Jerana Asatrjana darba pienākumus pildīs Rīgas Pārdaugavas prokuratūrā, savukārt Aldona Dimitrijeva – Vidzemes prokuratūrā. 

“Dodot prokurora zvērestu, jūs esat apliecinājušas, ka turpmāk uzņematies simtprocentīgu atbildību par katru savu rīcību un lēmumu. Jūsu lēmumi ietekmēs citu cilvēku dzīves un likteņus,” uzrunājot jaunās prokurores, sacīja ģenerālprokurors. Kā uzsvēra Juris Stukāns, ir ļoti būtiski, lai, pieņemot lēmumus, prokurors būtu pilnīgi pārliecināts par to pareizību.

Ģenerālprokurors iedrošināja prokurores nekautrēties, būt drosmīgām, gan aizstāvot savu viedokli, gan pieņemot lēmumus, īpaši jautājumos, kuri raisa dažādus viedokļus. “Konsultējieties ar kolēģiem, izmantojiet visas iespējas noskaidrot juridiskos jautājumus un tikai tad pieņemiet gala lēmumus. Tikai tādā gadījumā, ja būsiet izdarījušas visu iespējamo, jūs būsiet gandarītas par savu darbu,” aicināja ģenerālprokurors, novēlot prokurorēm drosmi, izturību un gudrību.

 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties