4. Aprīlis 2023 09:02
Jaunumi
Par juridisku personu piekļuvi tiesvedības gaitas datiem

Informējam, ka juridiskām personām, kurām ir noslēgts līgums ar Tiesu administrāciju par piekļuvi tiesvedības gaitas datiem portālā https://manas.tiesas.lv/eTiesasMvc/lv/Account/Login, ir nodrošināta piekļuve lietu datiem arī e-lietas portālam https://www.elieta.lv.

Juridiskām personām piekļuve e-lietas portālam un lietu datiem tiek nodrošināta:

  • Autorizējoties portālā kā juridiskai personai ar latvija.lv vienoto pieteikšanos. Šajā gadījumā piekļuve tiks nodrošināta juridiskas personas amatpersonām, kuras reģistrētas Uzņēmumu reģistrā. Lai izmantotu šo iespēju, lietotājam jāizvēlas “Pieslēgties” -> jāizvēlas “Juridiska persona”;
  • Noslēdzot līgumu ar Tiesu administrāciju par juridiskas personas pārstāvju piekļuvi tiesvedības gaitas datiem. Līgumā norādītās personas Portālā tiks “atpazītas” un tiks nodrošināta piekļuve juridiskās personas lietu datiem.

Lai noslēgtu līgumu par piekļuvi tiesvedības gaitas datiem, juridiskai personai jānosūta iesniegums uz e-pasta adresi pasts@ta.gov.lv Tiesu administrācijai ar lūgumu nodrošināt piekļuvi portālam sekot līdz tiesvedības gaitas datiem.

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar e-lietas portāla lietotāju atbalsta nodaļu pa tālruni 67063800 (taustiņš 2).

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties