4. Aprīlis 2023 14:44
Jaunumi
Interesentiem – Civillikuma 14. izdevums atkal pārdošanā

Ņemot vērā, ka iedzīvotāji novērtējuši grāmatu “Civillikums. 14. izdevums” un  pieprasījums pēc tās ir bijis liels, oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis” ir sagādājis grāmatas papildtirāžu, kas jau ir pieejama internetveikalā.

Grāmata, kurā ietverta redakcija ar grozījumiem un papildinājumiem, kas izsludināti līdz 2022. gada 15. jūnijam, tagad papildināta arī ar ielikumu, kurā iekļauti 2022. gada 13. oktobrī pieņemtie Civillikuma grozījumi. Tādējādi izdevumā ir iekļauta šī brīža aktuālā redakcija valsts apjomīgākajam likumam.

Likums tika pieņemts 1937. gadā, taču stājās spēkā 1938. gada 1. janvārī. Pēc nepilniem trim gadiem tas zaudēja spēku. Tā sākotnējā redakcijā bija 2400 pantu. Pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas Civillikums deviņdesmito gadu sākumā pakāpeniski tika atjaunots, veicot tajā daudzus grozījumus. Visapjomīgākie grozījumi skāruši ģimenes tiesību daļu un mantojuma tiesību daļu.

Kā iegādāties grāmatu?

Jauno grāmatu var iegādāties "Latvijas Vēstneša" internetveikalā, kur tā pieejama par zemāku cenu. Tāpat  "Civillikumu" var iegādāties oficiālā izdevēja Klientu centrā (Bruņinieku iela 41, Rīga). 

"Latvijas Vēstnesis" internetveikalu izmanto preču un pakalpojumu tirdzniecībai, kā arī klientu informēšanai par aktuālajiem piedāvājumiem. Tajā var iegādāties:

“Latvijas Vēstnesis” ir valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platforma — vestnesis.lv, likumi.lv, lvportals.lv, žurnāls “Jurista Vārds” / juristavards.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties