3. Jūlijs 2023 09:08
Jaunumi
Rīgas šķīrējtiesa ir izdevusi grāmatu par parādu piedziņu un šķīrējtiesvedību
Foto: no Rīgas šķīrējtiesas arhīva

Šogad jūnijā ir iznākusi grāmata “Šķīrējtiesvedības rokasgrāmata: Kā būt soli priekšā konkurentiem un piedzīt parādus ātri”. Grāmatas autors, Jurijs Ņikuļcovs, dalās ar savu, vairāk nekā 20 gadu, pieredzi Latvijas un ārvalstu alternatīvās tiesvedības jomā. Grāmatā ir ietverti raksti un praktiski ieteikumi, kā atrāk piedzīt parādus, kā šķīrējtiesvedības process nodrošina ātrāku parādu atgūšanu, kā arī tiek aplūkotas situācijas, no kurām labāk būtu izvairīties.

Grāmata “Šķīrējtiesvedības rokasgrāmata: Kā būt soli priekšā konkurentiem un piedzīt parādus ātri” ir tās autora - Jurija Ņikuļcova - lietišķo publikāciju apkopojums, kuras pirms tam publicētas dažādos autoritatīvos izdevumos. Jurijs Ņikuļcovs ir tiesību zinātņu maģistrs, praktizējošs jurists, šķīrējtiesnesis un Rīgas šķīrējtiesas priekšsēdētājs, kuram ir vairāk nekā 20 gadu pieredze alternatīvās tiesvedības jomā.

Rakstu krājumā apkopotas dažādas tēmas un praktiski aspekti parādu piedziņas un šķīrējtiesvedības jomā. Grāmata būs noderīga un interesanta plašam lasītāju lokam: uzņēmējiem, juristiem, grāmatvežiem, kredītu menedžeriem un studentiem, kā arī daudziem citiem, kuri savā darbā saskaras ar parādu piedziņu un interesējas par alternatīviem strīdu risināšanas veidiem. Īpaši grāmata noderēs visiem tiem, kuri meklē alternatīvus veidus strīdu risināšanā, lai samazinātu juridiskās izmaksas un ietaupītu savu laiku un resursus.

Šī grāmata ir tapusi sadarbībā ar Rīgas šķīrējtiesu.

Vairāk informācijas par grāmatu un tās iegādes iespējām uzziniet šeit: https://court.lv/lv/par-rst/jaunumi/atvert/RST-pazino-par-gramatas-izdosanu

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties