11. Septembris 2023 10:14
Jaunumi
Tiesām atbalstu informācijas sistēmu jautājumos sniegs izveidotā tiesu darbinieku atbalsta grupa

8. septembrī Tiesu administrācijā norisinājās klātienes tikšanās ar tiesu darbiniekiem, kuri turpmāk sniegs atbalstu lietotājiem informācijas sistēmu jautājumos. Šie darbinieki palīdzēs nodrošināt lielāku atbalstu tiesām informācijas sistēmu un jauno tehnoloģiju jautājumos.

Sanāksmē Tiesu administrācijas direktors Andris Munda un Informācijas sistēmu un tehnoloģiju departamenta direktora vietnieks Jorens Liopa izteica pateicību tiesu darbiniekiem par uzdrīkstēšanos un iesaistīšanos atbalsta sniegšanā, kas turpmāk ļaus efektīvāk strādāt, izmantojot digitālās iespējas.

Atbalsta personu uzdevums būs sniegt pirmo atbalstu un konsultācijas informācijas sistēmu lietotājiem – tiesnešiem un tiesu darbiniekiem –, piedalīties sanāksmēs un mācībās, sniegt priekšlikumus informācijas sistēmu pilnveidei un identificēto problēmu risināšanai. Tāpat lietotājiem atbalstu līdzšinējā kārtībā turpinās sniegt gan Tiesu namu aģentūra, gan Tiesu administrācijas Informācijas sistēmu lietotāju atbalsta nodaļa.

Sanāksmes laikā Tiesu administrācijas pārstāvji stāstīja un prezentēja e-lietas projekta 2. posma aktivitātes, nākotnes digitālos rīkus, kā arī informēja par izmaiņu saskaņošanas un kļūdu risināšanas procesiem.

Klātesošajiem bija iespēja noklausīties arī komunikācijas jomas profesionāļa Ivara Svilāna lekciju “Kā kļūt par labāku komunikatoru. Un kādēļ tas ir svarīgi”.

Šādas klātienes mācības notika pirmo reizi un tajās piedalījās Tiesu administrācijas Informācijas sistēmu un tehnoloģiju departamenta pārstāvji un deleģētie tiesu darbinieki.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties