29. Janvāris 2014 13:49
Jaunumi
Valsts tiesu ekspertīžu birojam paplašināta akreditācijas sfēra

Otrdien, 28.janvārī, pieņemts lēmums saglabāt Valsts tiesu ekspertīžu biroja (VTEB) akreditāciju esošajā akreditācijas sfērā un paplašināt to ar informācijas tehnoloģiju un šāviena pēdu ekspertīžu jomām, kā arī metodēm dokumentu un naftas produktu izpētes jomā.

2013.gada nogalē Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs veica VTEB atkārtotu novērtēšanu par atbilstību standarta LVS EN ISO/IEC 17025:2005 "Testēšanas un kalibrēšanas laboratoriju kompetences vispārīgās prasības" prasībām, un 2014.gada 28.janvārī pieņēma lēmumu saglabāt VTEB akreditāciju  esošajā akreditācijas sfērā un paplašināt to ar informācijas tehnoloģiju un šāviena pēdu ekspertīžu jomām, kā arī metodēm dokumentu un naftas produktu izpētes jomā. Akreditācijas darbības laiks – līdz 2017.gada 19.jūnijam.

Tas ir augsts novērtējums VTEB darbam, pūlēm un ieguldījumiem tiesu ekspertīžu kvalitātes nodrošināšanā. Akreditācija apliecina biroja kompetenci sniegt zinātniski un tehniski pamatotus datus un rezultātus. Tā arī palielina klientu uzticību un veicina ekspertīžu rezultātu starptautisku atzīšanu.

VTEB turpina strādāt pie kvalitātes pārvaldības sistēmas pilnveidošanas, darbības uzlabošanas un jaunu ekspertīžu jomu sagatavošanas akreditācijai.
 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties