1. Februāris 2014 00:59
Jaunumi
Atklāta juristu diskusiju platforma – Domnīca
1
Domnīca - īstā vieta juristu sarunām un diskusijām!
Jurista Vārds

Šonedēļ portālā juristavards.lv ir atklāta vēl viena jauna sadaļa – juristu domu apmaiņas platforma Domnīca. Tajā, rosinot diskusiju vai daloties savās pārdomās un novērojumos, ir aicināts izteikties ikviens, kam rūp tiesiskas domas un prakses attīstība Latvijā.

Domnīcas saturu veido divas sadaļas: esejas un „Brīvā mikrofona” ieraksti.

Šajā kontekstā eseja ir brīvā formā rakstītas, apjomā un tēmā neierobežotas pārdomas, kas vērstas tiesiskas domas un prakses attīstības virzienā. Tā vienlaikus ir portāla lietotāju  iespēja piedalīties juristavards.lv satura veidošanā, rosinot diskusiju par redzēto, dzirdēto vai domās apcerēto. Tā, piemēram, Domnīcā jau publicētas pirmās esejas, kuru autori kolēģus mudinājuši izteikties gan par to, vai ir viegli būt zvērinātam advokātam, gan arī vērsuši uzmanību uz nepieciešamību dot iespēju personai izvēlēties tiesu, kura skatīs viņas pārkāpuma lietu u.c.
Pretstatā esejām, kas tiek iesūtītas portāla redakcijai (juristavards@lv.lv) un literāri rediģētas, „Brīvā mikrofona” ieraksti uzreiz atspoguļojas tiešajā ēterā jeb portālā. Tā ir portāla autorizēto lietotāju priekšrocība - nepastarpināti atklāt jaunu diskusiju tēmu, piemēram, vai līguma sagatavotājs drīkst būt tajā norādītās šķīrējtiesas sastāvā, kā arī izteikt repliku vai padalīties secinājumos u.c.  
Nepaliec malā, izsaki savu viedokli Domnīcā arī Tu!

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Ex officio Koala
1. Februāris 2014 / 10:08
1
ATBILDĒT
Paldies, veiksmīgs izgudrojums! Būtu tikai labi, ja tas nepārvērstos arī par juristu personīgo savstarpējo izrēķināšanos platformu, kā te jau daži aizmetņi rādās..
Lasītākie jaunumi
VĒL PAR ŠO TĒMU
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties