3. Februāris 2014 13:05
Jaunumi
Administratori aicina bijušo ministru Bordānu nediskreditēt šo profesiju
Latvijas sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācija aicina bijušo tieslietu ministru Jāni Bordānu likt galdā pierādījumus un rīkoties atbildīgi gadījumā, ja viņš ir konstatējis konkrētus pārkāpumus maksātnespējas procesa administratoru darbā.
Foto: Boriss Koļesņikovs

Biedrība "Latvijas sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācija" aicina bijušo tieslietu ministru Jāni Bordānu likt galdā pierādījumus un rīkoties atbildīgi gadījumā, ja viņš ir konstatējis konkrētus pārkāpumus maksātnespējas procesa administratoru darbā. Savukārt, ja šādu pierādījumu viņam nav, asociācija aicina nediskreditēt profesiju un maksātnespējas procesu kopumā.

Asociācija pieļauj, ka J.Bordāns ar skandaloziem paziņojumiem vēlas piesaistīt sev sabiedrības uzmanību saistībā ar gaidāmajām Saeimas vēlēšanām, taču vienlaikus bijušā ministra vārdi bez atbilstoša pamatojuma grauj paļāvību uz visiem profesijas pārstāvjiem bez izņēmuma, kā arī visu tiesu sistēmu un tiesiskumu Latvijā.

Tāpat Administratoru asociācija norāda, ka J.Bodāna piedāvātie it kā risinājumi maksātnespējas problēmām, par kuriem nav notikusi diskusija nevienā nozares darba grupā, ir līdz galam neizstrādāti un pat absurdi.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties