26. Februāris 2014 12:06
Jaunumi
Mārtiņš Lazdovskis varētu kļūt par Ekonomikas ministrijas valsts sekretāru
Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis
Boriss Koļesņikovs

Tieslietu ministrijas (TM) valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis tādā pašā amatā darbu varētu turpināt Ekonomikas ministrijā (EM), liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

M.Lazdovskis sarunā ar aģentūru LETA apliecināja, ka "saruna par viņa pārcelšanu esot bijusi pozitīva, bet tālāko lēmumu pieņems valdība".

Par M.Lazdovska pārcelšanu EM valsts sekretāra amatā vēl ir jālemj valdības sēdē. Par šo jautājumu esot bijis plānots lemt jau šonedēļ valdības sēdē, tomēr tik ātri tas vēl nenotiks.

M.Lazdovskis TM valsts sekretāra amatā atrodas no 2008.gada, pirms tam vairāk nekā trīs gadus viņš bija Valsts zemes dienesta (VZD) ģenerāldirektors. Savukārt laikā no 2000.gada līdz 2005.gadam M.Lazdovskis ieņēma dažādus amatus Lauku atbalsta dienestā, bija arī tā direktora vietnieks.

LETA jau ziņoja, ka EM bijušais valsts sekretārs Juris Pūce pērn novembrī nolēma atkāpties no amata. Toreizējais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts atzina, ka jauns EM valsts sekretārs, visticamāk, tiks meklēts valsts pārvaldē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties