11. Marts 2014 14:08
Jaunumi / Zolitūdes traģēdija
MK atbalsta līdzekļu piešķiršanu Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanas nodrošināšanai

Otrdien, 11.martā, Ministru kabinets nolēma piešķirt Iekšlietu ministrijai no valsts budžeta programmas „Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem” 625 030 eiro, lai segtu izdevumus, kas radušies Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanas nodrošināšanā.

Valsts policijai tiks piešķirti 613 293 eiro, lai segtu izdevumus neatliekamu pierādījumu iegūšanai un nostiprināšanai, kā arī lai izmeklēšanas interesēs nodrošinātu notikuma vietas norobežošanu un apsardzi Priedaines ielā 20, Rīgā, līdz 2014.gada 31.maijam.

Savukārt Nodrošinājuma valsts aģentūrai tiks piešķirti 11 737 eiro, lai segtu izdevumus būvkonstrukcijas nostiprināšanas darbos iesaistīto darbinieku atlīdzībai un videonovērošanas iekārtu uzstādīšanai Priedaines ielā 20, Rīgā.

Piešķirtie līdzekļi tiks izlietoti, lai segtu ekspertīžu veikšanas izmaksas krimināllietā, tehnoloģiskās iekārtas iegādes izmaksas un izdevumus atlīdzības izmaksai Valsts policijas amatpersonām, kuras notikuma vietā nodrošina sabiedrisko kārtību un apsargā notikuma vietu. Piešķirtie līdzekļi arī tiks izlietoti atlīdzības izmaksai Nodrošinājuma valsts aģentūras darbiniekiem, kas iesaistīti būvkonstrukcijas nostiprināšanas darbos, un videonovērošanas iekārtu uzstādīšanai notikuma vietā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
ZOLITŪDES TRAĢĒDIJA
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties