26. Marts 2014 11:22
Jaunumi
LU Juridiskā fakultāte šodien aicina uz Atvērto durvju dienu

Trešdien, 26.martā, plkst.12.00 Latvijas Universitātes (LU) Juridiskajā fakultātē (Rīgā, Raiņa bulvārī 19, 1.stāvā, Konferenču zālē, 153.telpā) notiks Atvērto durvju diena. Tās laikā skolēniem būs iespēja uzzināt sev noderīgu informāciju par tiesību studijām un ārpusstudiju aktivitātēm. Pasākums būs skatāms arī tiešraidē Juridiskās fakultātes YouTube kanālā.

Topošos juristus sveiks fakultātes dekāne prof. Kristīne Strada-Rozenberga, pēc tam būs fakultātes prezentācija par LU Juridiskās fakultātes vērtībām un studiju iespējām. Pēc prezentācijas klātesošie un interneta tiešraides skatītāji varēs saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Pēc informatīvās daļas sekos īss ieskats kriminālistikā ar paraugdemonstrējumiem, kuros katrs klātesošais varēs saņemt īpašu, savu personisko daktiloskopisko karti (pirkstu nospiedumus). Fakultātes studenti interesentiem būs sarūpējuši iespēju iejusties zināmākajās juristu profesijās - advokātu, prokuroru un tiesnešu, piedaloties tiesas procesa imitācijā fakultātes Tiesu zālē. Tiesas procesa simulācijas dalībnieki tiks instruēti uz vietas.

Atvērto durvju dienas informatīvā daļa būs skatāma fakultātes YouTube kanālā - www.youtube.com/user/LUJuridiskaFakultate, kur vēlāk būs pieejams arī pasākuma ieraksts.

Tiem skolēniem, kuriem nebūs iespēja piedalīties Atvērto durvju dienā klātienē, ir iespēja sevi interesējošos jautājumus iepriekš iesūtīt uz e-pastu juris.janums@lu.lv vai rakstīt Twitter @LU_juristi un saņemt atbildi tiešraidē.

Jāpiebilst, ka LU Juridiskā fakultāte lepojas un ir pazīstama ar saviem mācībspēkiem un absolventiem - izciliem juristiem. Juridiskās fakultātes pasniedzēji līdzās akadēmiskajam darbam LU vienlaikus veic arī aktīvu profesionālo darbību jurisprudences jomā - ir izcili tiesneši, prokurori, zvērināti advokāti un dažādu valsts institūciju vadītāji. Tāpat arī Juridiskās fakultātes absolventi - sabiedrībā ievērojami un veiksmīgi juristi.

LU Juridiskā fakultāte atbilstoši jurista profesijas standartam sagatavo profesionālus juristus akadēmiskā bakalaura un profesionālā maģistra studiju programmās "Tiesību zinātne", kā arī nodrošina iespēju turpināt zinātnisko karjeru tiesībās - apgūstot Juridiskās zinātnes doktorantūras studiju programmu.

LU Juridiskā fakultāte ir lielākā, tradīcijām un sasniegumiem tiesību zinātnē bagātākā juridiskā skola Latvijā. Juridiskā fakultāte veicina un attīsta tiesību zinātni, kā arī sagatavo labākos jurisprudences speciālistus Latvijā! Tāpēc tā ir labākā izvēle ikvienam nākamajam juristam!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties