2. Aprīlis 2014 10:09
Jaunumi
Ar lekcijām ASV komerctiesībās LU uzstāsies Džozefs Lī
No 7. līdz 10.aprīlim ar lekciju ciklu „ASV Komerctiesības” LU Juridiskajā fakultātē viesosies viens no autoritatīvākajiem ASV komerctiesību ekspertiem Džozefs Lī.
Foto no LU Juridiskās fakultātes arhīva

Laikā no 7. līdz 10.aprīlim ar lekciju ciklu „ASV Komerctiesības” LU Juridiskajā fakultātē viesosies viens no autoritatīvākajiem ASV komerctiesību ekspertiem, praktizējošs advokāts Džozefs Lī. Piecu lekciju ciklā Dž.Lī iepazīstinās interesentus ar ASV korporatīvo regulējumu, korupcijas ierobežojumiem, konkurences regulējumu un neatļautu darbību prevenciju un iekšējo/ārējo izmeklēšanu. Lekciju ciklu aicināts apemklēt ikviens interesents, turklāt dalība tajās ir bez maksas. Lekcijas notiks LU Juridiskās fakultātes Konferenču zālē – 153.telpā, Raiņa bulvārī 19.

Džozefs Lī (Joseph D.Lee) ir Losandželosas advokātu firmas „Munger, Tolles & Olson LLP” līdzīpašnieks. 1979.gadā Losandželosas Universitātē ieguvis angļu literatūras bakalaura grādu (ar izcilību), bet 1982.gadā Bērklija Universitātē ieguvis maģistra grādu jurisprudencē. Pēc augstskolas beigšanas Dž.Lī gadu strādājis par juristu ASV Kolumbijas apgabala Apelācijas tiesā. Viņam ir ievērojama pieredze gan civillietās, gan korporatīvajās krimināllietās ASV un ārvalstīs (Ķīnā, Brazīlijā, Apvienotajos Arābu Emirātos un citur). Viņa pārstāvētā kompānija sadarbojas ar ASV Tieslietu departamentu, Vērtspapīru un biržu komisiju un Kalifornijas štata ģenerālprokuratūru. Dž.Lī ir konsultējis vairākas lielas ASV kompānijas iekšējās korporatīvās kontroles un atbilstības jautājumos, tai skaitā „General Electric un Boeing”. Viņš ir piedalījies prāvās Losandželosas Augstākajā tiesā un ASV Kalifornijas štata centrālajā apgabaltiesā. Dž.Lī ir daudzu publikāciju autors un regulāri lasa referātus savā specialitātē.

Pēc lektora lūguma aicinām lekciju cikla apmeklētājus iepazīties ar lekcijās aplūkojamo tiesu praksi pirms konkrētās lekcijas – lekcijās aplūkojamās tiesu prakses saraksts pieejams LU Juridiskās fakultātes mājaslapā www.jf.lu.lv.

Pilnīga lekciju cikla programma, literatūras avotus saraksts un pieteikšanās – www.jf.lu.lv. Dalība lekciju ciklā ir bez maksas, tomēr vietu skaits ir ierobežots.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties