9. Aprīlis 2014 13:45
Jaunumi
Tiesību zinātņu studentus aicina piedalīties tiesas procesa izspēlē „Riga Moot”

Rīgas Juridiskās augstskolas (RJA) Studentu asociācija sadarbībā ar Rīgas Juridisko augstskolu aicina tiesību zinātņu studentus no Latvijas un citu valstu augstskolām piedalīties pirmajā starptautiskajā tiesas procesa izspēlē „Riga Moot”, kas šogad notiks 26. un 27.maijā. Tiesas procesa izspēles temats būs starptautiskās publiskās tiesības. Izspēle notiks angļu valodā.

Dalība tiesas procesa izspēlē ir lieliska iespēja padziļināt zināšanas noteiktos tiesību jautājumos, kā arī uzlabot prasmes, kas nepieciešamas profesionālajai karjerai – uzstāšanās prasmes, argumentācijas prasmes, darbu komandā. Dalība tiesu izspēlēs tiek augsti novērtēta arī no darba devēju puses un ir lieliska iespēja karjeras attīstībai.

„Riga Moot” tiesas procesa izspēles galveno balvu – 500 eiro – nodrošina zvērinātu advokātu birojs „Klotiņi & Serģis”. Advokātu birojs "Klotiņi & Serģis" dibināts 1992.gadā un vairāk nekā 20 gadus nodrošina vietējos un ārvalstu klientus ar viņiem nepieciešamo juridisko palīdzību Latvijā un ārvalstīs. Advokātu birojs ir European Law Firm tīkla biedrs.

Komandas ir aicinātas iepazīties ar tiesas procesa izspēles noteikumiem un reģistrēties dalībai izspēlē līdz 30.aprīlim RJA Studentu asociācijas mājaslapā: http://sa.rgsl.lv/riga-moot.

Detalizētākas informācijas saņemšanai un papildus jautājumiem aicinām sazināties ar RJA Studentu asociācijas valdi pa e-pastu sa_board@rgsl.edu.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties