22. Aprīlis 2014 13:49
Jaunumi
Juridiskā komisija atbalsta Graudiņas apstiprināšanu par Valsts kontroles padomes locekli

Saeimas Juridiskā komisija 22.aprīlī vienbalsīgi atbalstīja parlamenta lēmumprojektu par Finanšu ministrijas (FM) Eiropas Savienības (ES) fondu revīzijas departamenta direktora vietnieces Lauras Graudiņas apstiprināšanu Valsts kontroles padomes locekles amatā

Komisijas sēdē tika pieļauts, ka Saeima par L.Graudiņas kandidatūru varētu lemt ceturtdien, 24.aprīlī.

Valsts kontroliere Elita Krūmiņa vēstulē Saeimai norādījusi, ka vienai no pašreizējām Valsts kontroles padomes loceklēm Ievai Braunfeldei šogad 30.aprīlī beigsies pilnvaru laiks, tāpēc E.Krūmiņa ieteica par padomes locekli ar šā gada 6.maiju apstiprināt L.Graudiņu.

L.Graudiņa 2010.gadā sākusi darbu FM un kopš 2012.gada ir ES Fondu revīzijas departamenta direktora vietniece, un viņas pienākumi saistīti ar ES struktūrfondu un Kohēzijas fonda revīzijas iestādes funkcijas nodrošināšanu, sadarbības nodrošināšanu ar Eiropas Krāpšanas un apkarošanas biroju (OLAF), Krāpšanas apkarošanas padomes sekretariāta vadīšanu un Latvijas interešu pārstāvēšanu šajās institūcijās.

Tāpat L.Graudiņa kopš 2010.gada ir SIA "KPMG Baltics" ārējā eksperte un sniedz konsultācijas ES Lauksaimniecības un Lauku attīstības fondu sertifikācijas auditā. Iepriekš L.Graudiņa strādājusi arī Lauku atbalsta dienestā.

E.Krūmiņa uzsver, ka L.Graudiņai ir "atbilstošas profesionālās zināšanas un pieredze", lai darbotos Valsts kontroles padomē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties