23. Aprīlis 2014 09:22
Jaunumi
Rīgas Juridiskajai augstskolai jauns vadmotīvs un logo
Šogad veiktas Rīgas Juridiskās augstskolas logotipa pārmaiņas. Logotipa centrālais elements joprojām ir jūgendstila dekors, kas nāk no arhitekta Mihaila Eizenšteina projektētās ēkas Alberta ielā 13. Tomēr tas ir padarīts lakoniskāks un mūsdienīgāks.
Rīgas Juridiskās augstskolas logotips

Mazliet vairāk nekā 15 gadu laikā Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) ir piedzīvojusi lieliskas pārmaiņas. No skolas ar vienu maģistrantūras programmu augstskola ir attīstījusies un izveidojusies par juridiskās izcilības centru, kas piedāvā trīs līmeņa studijas – bakalaura, maģistrantūras un doktorantūras studijas, kopā astoņas studiju programmas. RJA ģimene no dažiem desmitiem studentu un pasniedzēju ir izaugusi līdz turpat 500 studentiem un vairāk nekā 100 pasniedzējiem, kas RJA ierodas no dažādām pasaules valstīm, lai dalītos ar savām zināšanām.

Šogad esam spēruši nozīmīgu soli un esam atjaunojuši RJA komunikācijas vadmotīvu un vizuālo izskatu, kas ne vien atbilst augstskolas līdzšinējai attīstībai, bet arī palīdzēs stiprināt RJA pozīcijas starptautiskajā izglītības tirgū nākotnē.

Vadmotīvs „Beyond Borders” („Pāri robežām”) atspoguļo RJA pieeju – īstenojot starpdisciplināras studiju programmas, liekot uzsvaru uz starptautisku studiju pieredzi, piedāvājot inovatīvus sadarbības projektus un dodot iespēju jaunām studentu iniciatīvām. Vadmotīva īstenošanos mēs redzam studentu pārstāvēto valstu lielajā skaitā, pasniedzēju atšķirīgajā pieredzē un pārstāvētajās jomās, absolventu karjeru dažādībā. „Beyond Borders” apliecina vēlmi un uzdrīkstēšanos piedāvāt pieredzi, kas sniedzas pāri disciplīnu un valstu robežām, pāri ierastās hierarhijas robežām, un tālāk par ikdienas rutīnu.

Loģisks attīstības solis ir arī RJA logotipa pārmaiņas. Logotipa centrālais elements joprojām ir jūgendstila dekors, kas nāk no arhitekta Mihaila Eizenšteina projektētās ēkas Alberta ielā 13. Tomēr tas ir padarīts lakoniskāks un mūsdienīgāks. Mēs būsim pateicīgi par jūsu palīdzību, veiksmīgai pārmaiņu norisei.

Mēs vēlamies pateikties visiem sadarbības partneriem un draugiem, ar ko ir bijusi iespēja sastrādāties šo gadu laikā, un ceram, ka arī turpmāk kopā veidosim projektus, kas sniegsies pāri valstu, disciplīnu un ikdienišķā robežām. Mūsu apņemšanās ir turpināt RJA attīstību, stiprinot augstskolas kā izcilības centra lomu. Mēs ticam, ka jaunais vadmotīvs un vizuālais izskats palīdzēs mums attīstīties un piesaistīt jaunus studentus, sadarbības partnerus un donorus visā pasaulē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties