28. Aprīlis 2014 13:41
Jaunumi / Studenta Vārds
Juristi nav sausiņi

Šī gada 4.maijā, Neatkarības atjaunošanas dienā, norisināsies jau sestais biedrības „Par stipru Latviju” rīkotais Stipro skrējiens. Tas ir Baltijā vienīgais ekstremālais masu izturības skrējiens. Pirmo reizi šajā pasākumā piedalīsies Latvijas Universitātes komanda, kuras sastāvā ir tikai Juridiskās fakultātes studenti. Komanda "Juristi nav sausiņi" sastāvā ir 2. kursa studenti Rolands Kikors, Pauls Ančs, Ivans Mihailovs un Liene Dreimane.

Jaunieši Stipro skrējienam pieteikušies savas iekšējās motivācijas vadīti - pierādīt sev, ka šis skrējiens viņiem ir pa spēkam, kā arī  draugu un studiju biedru vidū popularizējot sportisku un veselīgu dzīvesveidu. Komandas mērķis ir pierādīt, ka topošie juristi ir ne tikai centīgi studijās, bet arī labā fiziskā formā, turklāt pārliecināti, ka spēs godam pārstāvēt savu Universitāti.

Par labu fizisko sagatavotību liecina jauniešu ikdienas aktivitātes, piemēram, Rolands jau kopš septiņu gadu vecuma profesionāli nodarbojas ar brīvo cīņu. Viņš ir divkārtējs Latvijas čempions junioriem, kā arī Latvijas vicečempions pieaugušo kategorijā un daudzkārtējs godalgoto vietu ieguvējs Latvijas čempionātos. Saņēmis vairāk nekā 40 godalgas gan Latvijas, gan starptautiskā mērogā. Šogad Rolands Polijā arī piedalīsies Eiropas čempionātā junioriem.

Savukārt Pauls ikdienā labprāt skrien un pievelkas, bet Ivans kopš bērnības aktīvi nodarbojas ar sportu - īpašu vietu viņa dzīvē aizņem peldēšana. Pēdējā laikā viņš daudz strādā TRX, spēka un kardio, kā arī stiepšanas treniņos ar labākajiem fitnesa treneriem Latvijā.

Liene jau vairākus gadus nodarbojas ar fitnesu, un labprātāk ir svaru zālē, nevis aerobikas nodarbībās. Vienlaikus Liene atzīst, ka bez spēka vingrinājumiem iekšējai harmonijai un ķermeņa lokanībai liela vērtība ir jogai. Jaunākais atklājums priekš viņas ir karstās jogas nodarbības.

Ja arī Tu esi par stipru Latviju, tad vēlēsim veiksmi un izturību komandai „Juristi nav sausiņi” Stipro skrējienā!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties