8. Maijs 2014 12:12
Jaunumi
Rīgas Juridiskās augstskolas Studentu asociācija aicina piedalīties eseju konkursā

Rīgas Juridiskās augstskolas (RJA) Studentu asociācija ir izsludinājusi eseju konkursu potenciālajiem studentiem „Beyond Borders” („Pāri robežām”), lai noskaidrotu labākos un daudzsološākos studentus, kas vēlas pievienoties RJA ģimenei. Konkursa darbi – eseja par izvēlēto tēmu angļu valodā, ir jāiesniedz līdz 15.maijam.

Eseju konkursa galvenais mērķis ir iedrošināt vidusskolu absolventus paust savu viedokli par tiesību, diplomātijas, politikas un biznesa jautājumiem, kas sniegtos pāri ikdienas domāšanas, disciplīnu un valstu robežām. Jaunieši var izvēlēties vienu no piedāvātajām tēmām vai rakstīt eseju par sevis izvēlētu tēmu, kas atbilstu konkursa uzstādījumam – pāri robežām.

Konkursu rīko RJA Studentu asociācija, un konkursa noslēgumā tā labāko darbu autorus aicinās uz tikšanos un diskusiju par esejās aplūkotajiem jautājumiem. Labākie autori saņems balvas, kā arī RJA Studentu asociācijas rekomendācijas vēstuli turpmākajām studijām RJA. Tikšanās un balvu pasniegšana notiks RJA Atvērto durvju dienas ietvaros 29.maijā.

Ar konkursa noteikumiem un piedāvātajām tēmām var iepazīties RJA Studentu asociācijas mājaslapā: http://sa.rgsl.lv. Papildu jautājumiem lūdzam sazināties ar RJA Studentu asociāciju pa e-pastu: sa_board@rgsl.edu.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties